Singapore
Singapore
Hoteller
Alle hoteller i SingaporeTilbud på hoteller i SingaporeBillig rejse til SingaporeEfter hoteltype
Efter hotelklasse
Efter hotelkæde
Populære faciliteter
Populære kvarterer
Populære kategorier for Singapore
Flere kategorier for Singapore
I nærheden af vartegn
I nærheden af togstationer
I nærheden af lufthavne
AktiviteterRestauranterFlyrejserRejsehistorierKrydstogterUdlejningsbilerMere

Ferie Singapore

Hvad er Travellers' Choice – De bedste af de bedste?
Denne pris er vores højeste anerkendelse og overrækkes årligt til de virksomheder, der er "De bedste af de bedste" på Tripadvisor – dem, der får fantastiske anmeldelser fra rejsende og er blandt de bedste 1 % af ejendomme i hele verden.
Få mere at vide
Af Fra ledelsen

Singapore, Singapore

Den lillebitte østat er berømt for sin unikke kombination af kulturer – de malaysiske, kinesiske og indiske lokalsamfund, med flere, er alle velrepræsenterede. Det er netop denne blanding af kulturelle indvirkninger, der giver Singapore sin helt egen stemning (og også en ret fantastisk restaurantscene). Der ligger helt sikkert restauranter i verdensklasse her, men du må heller ikke gå glip af den gode street food i en af de berømte gadeboder. I de store spisehaller kan du smage alt fra ikoniske nuddelretter til Michelin-anretninger. Hvad angår resten af øen, så forbered dig på frodige parker ved siden af futuristiske skyskrabere og luksuriøse indkøbscentre. Vi anbefaler at starte med Gardens by the Bay eller MacRitchie Reservoir Park med de store grønne områder. Sørg også for at tage en færge til en af Singapores 64 afsidesliggende øer (Pulau Ubin er en favorit blandt de rejsende). Vi har flere anbefalinger nedenfor.
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.

Spisesteder i Singapore: de bedste skjulte perler

Jeg er født og opvokset i Singapore og besat af mad og krydsningerne heri mellem historie og kultur. Som ung immigrantnation er Singapore en stor smeltedigel – med smagsoplevelser fra hele Asien, der serveres overalt, lige fra kræmmermarkeder til fornemme restauranter. Her er mine favoritter blandt de skjulte perler, hvor turister hører til sjældenhederne – steder, hvor du får en virkelig lokal oplevelse.
Bao Lin C, Tiong Bahru, Singapore
  • Marguerite
    10
    Marguerite, der har til huse i blomsterkuplen, føles som en frodig og fortryllet have. Den fantasifulde smagsprøvemenu har råvarer i højsædet og udformes af ejer og kok Michael Wilson. Mine eksperttip: Reservér et bord med udsigt til det åbne køkken, og bestil den alkoholfri blanding af renset juice og fermenteret te, som demonstrerer Wilsons talent.
  • Province
    7
    Province er et kærlighedsbrev til de rige og mangfoldige kulturer i Sydøstasien. Smagsprøvemenuen fremhæver regionens smagsoplevelser med ingredienser fra lokale og regionale landbrug og producenter. Den intime opdækning i nærheden af kokken giver restaurantgæster mulighed for at interagere med den unge, belevne og passionerede kok og ejer, Law Jia-Jun, der har finpudset sit håndværk i Californien og er en af dem, der er værd at holde øje med.
  • Bonding Kitchen
    16
    Peranakanerne er en etnisk gruppe, der er unik for byer som Singapore, Malacca og Penang. De er et produkt af giftermål mellem kinesiske købmænd og den indfødte malaysiske befolkning. Bonding Kitchen, der drives af en tidligere privatkok, præsterer med solid madlavning, der ville imponere en peranakansk bedstemor. Hvis du vil introduceres til Peranakan-køkkenet, kan du bestille kueh pie tee (sprød mørdejstærte med grøntsagsfyld), beef rendang (en tør karry) og chap chye (braiseret grøntsagsgryderet).
  • Thien Kee Steamboat Restaurant
    50
    Hainaneserne var den sidste bølge af kinesiske immigranter, der ankom til Singapore, og mange arbejdede som kokke for den daværende britiske koloniregering. Den klassiske hainanesiske restaurant, Thien Kee, som blev startet op i 1952, serverer efter min mening øens bedste kylling med ris. Den er min foretrukne hyggeret, når jeg kommer tilbage fra en rejse, og den vækker også minder om en svunden tid for Singapore.
  • Por Kee Eating House
    183
    "Zi char" betyder "tilberedt og stegt" på den kinesiske Hokkien-dialekt. Det er et fælles, hyggeligt måltid, som man deler med venner eller familie. Por Kee i Tiong Bahru – et gammeldags boligkvarter – serverer noget af det bedste zi char i Singapore. Retter, du ikke må gå glip af, omfatter ribben i champagne, kornrejer og chilikrabbe. På en kølig aften kan du spise udendørs og nyde brisen med en afkølet Tiger Beer i hånden.
  • Rumah Makan Minang
    112
    Nasi padang er et måltid med dampede ris og forskellige anretninger, der oprindeligt er fra Indonesien, men som har fundet vej til Singapore og Malaysia. Dette afslappede nasi padang-spisested i Kampong Gelam – vores muslimske kvarter – er en lokal favorit. Vælg fire til fem retter, som kan deles af to personer. Mine favoritter er sambal goreng (en krydret wok-ret), blæksprutte i blæk og kylling i karry.
  • Fura
    0 anmeldelser
    Der findes en række pionerer, der skubber til grænserne på Singapores mad- og drikkevarescene, og i spidsen for dem står den dynamiske duo bag Fura: kok Christina Rasmussen og mixolog Sasha Wijidessa. Forvent en menu, der sætter gang i samtalen, med mad, der er plantebaseret, og cocktails, der er fremstillet af ingredienser, der har et lavt CO2-aftryk, eller som der er for mange af i naturmiljøet, som f.eks. vandmænd.