Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Orbitz.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Vis 9 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.259)
Filtrer anmeldelser
2.259 resultater
Medlemsvurdering
1.947
183
82
28
19
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.947
183
82
28
19
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
13-18 af 2.259 anmeldelser
Anmeldt d. 23. juni 2016 fra mobile enheder

Super lækkert hotel. Ekstremt flot både udenfor og indenfor. Vildt god service hvor man kan se at folk vil ens bedste, og står til rådighed hvis der skulle være brug for det. Receptionisterne er flinke, og står til rådighed, bl.a. Deniz. Maden er rigtig god og rent med stort udvalg. Eneste minus er stranden er ren sten og grus, samt er hotellets område ikke så stort. På trods af de mange gæster, føler man aldrig at det er kvælende med folk, selv i poolområdet. Man kan virkelig se at de har styr på det hele, så man kun skal tænke på at slappe af.

Dato for ophold: juni 2016
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, Ali-Kazem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
guest r, Guest Relations Manager hos Quattro Beach Spa and Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juli 2016
Google Oversæt

Dear Mr Ali-Kazem,

Thank you for choosing to spend your holiday at Quattro Beach Spa & Resort and for taking the time to post your review about your stay, we greatly appreciate any comments made by our guests. We are glad to hear that you enjoyed your holiday and we're looking forward to the pleasure of welcoming you back.

Kind Regards
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
GUEST RELATIONS

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. september 2014 fra mobile enheder

Hotellet i sig selv er super super lækkert, og uovertruffen rent!
Maden er ok - og i orden.
Receptionisterne er arrogante af h til - og fuldstændig ligeglade med dig som gæst.
Tjenerne er derimod meget effektive og de fleste er utrolig serviceminded.
Startours rejste vi med , vi så dem slet ikke! På trods af at det var en rejse til 70.000kr. Fordi at der mest bor russere tyskere og tyrkere. Hotellet ved siden af er Scandinavisk.
Det skulle forestille at være et børnevenligt hotel, men højtaleren med mega højt musik ( næsten altid) står lige op ad børnepoolen! Svært at føre en samtale!! Og der er højt musik og larm indtil midnat. Især når man har havudsigt, og familie værelse. Stranden er dårlig , men rigtig lækker pool! All inclussive er godt ! Men jeg vil ikke anbefale dette hotel til danskere !

Dato for ophold: september 2014
Tak, Liseug
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. september 2014

Lækkert nyt hotel, som bare ligger alt for langt fra Alanya, der er stort set intet uden for hotellet, du er nød til at tage bus eller taxa for at komme ind til lidt by, enten Alanya eller Konaklin. Ufatteligt mange russere der ikke rigtig forstår at opføre sig ordentligt. Støj niveauet er helt uden for proportioner, der er aldrig ro...
Maden, servicen og værelserne er helt i top.

Værelsestip: Utrolig meget støj, altid høj musik ved poolen, meget råben i mikrofoner og HVER aften var der underholdning, bliver alt for meget når du er der i 14 dagen, svært at finde et roligt hjørne til samtale. Støjen stopper ved midnat men så fortsætter det ved nabo hotellet.
Dato for ophold: september 2014
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, AnnGle
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
guest r, Konuk İlişkileri Müdürü hos Quattro Beach Spa and Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. oktober 2014
Google Oversæt

Dear AnnGle,
thank you for choosing to spend your holiday at the Hotel Quattro Beach Spa&Resort and for taking the time to post your review about your stay, we greatly appreciate any comments made by our guests.
We're looking forward to the pleasure of welcoming you back.

Kind Regards

QUATTRO BEACH SPA & RESORT HOTEL
GUEST RELATIONS

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. august 2014 fra mobile enheder

Rigtig lækkert hotel, maden kan ikke fåes bedere og værelserne er rigtig lækre. Lever op til sine 5 stjerner ! Det eneste minus er at det ligger lidt langt fra Alanya centrum ca 13 km...................................................

Dato for ophold: august 2014
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, Cumiskey88
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
guest r, Konuk İlişkileri Müdürü hos Quattro Beach Spa and Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. oktober 2014
Google Oversæt

Dear Cumiskey8,

thank you for choosing to spend your holiday at the Hotel Quattro Beach Spa&Resort and for taking the time to post your review about your stay, we greatly appreciate any comments made by our guests.
We're looking forward to the pleasure of welcoming you back.

Kind Regards

QUATTRO BEACH SPA & RESORT HOTEL
GUEST RELATIONS

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. juli 2014

Et flot nyt Hotel som totalt blir ødelagt af Russernes færden deres måde at opføre sig på når de spiser og drikker ,ødelægger virkelig hyggen ved ferie.
Ellers personalet super søde også meget træt af russerne (synd for personalet som virkeligt blir nedgjort af dem de skal bare hoppe og springe for dem hele tiden)
Stranden er ren klippe strand men der er en badebro så hvis har børn og gerne vil ligge på stranden så er det ikke så godt.
Håber de får soteret i deres gæster til næste år får ellers blir det kun op ad bakke.

Værelsestip: Værelse mod vand men kan så virke støjende for de busser som kommer på alle tider døgnet og henter gæster på nabo hotel
Dato for ophold: juli 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
5  Tak, lars241165
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser