Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Paradiso dei golosi”
Anmeldelse af Piccolo Hotel Astoria

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Viserbella
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Piccolo Hotel Astoria
Vurderet som nr. 25 ud af 30 hoteller i Viserbella
Anmeldt 21. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, anna c
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 33 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste med familie
Tak, panico10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. maj 2017
Google Oversæt

Værelsestip: 2ème étage chambre 26
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2016, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 660zimmermann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste med familie
Tak, NOI394
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste som par
Tak, daga58bis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Viserbella
0,2 km væk
Oxygen Lifestyle Hotel Helvetia Parco
0,5 km væk
Hotel Fra i Pini
Hotel Fra i Pini
Nr. 13 af 30 i Viserbella
321 anmeldelser
0,3 km væk
Park Hotel Serena
Park Hotel Serena
Nr. 10 af 30 i Viserbella
383 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,1 km væk
Residence Belvedere Vista
Residence Belvedere Vista
Nr. 2 af 5 i Viserbella
22 anmeldelser
0,1 km væk
Residence Hotel Le Viole
Residence Hotel Le Viole
Nr. 16 af 30 i Viserbella
80 anmeldelser
0,1 km væk
Hotel Playa
Hotel Playa
Nr. 20 af 30 i Viserbella
211 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Piccolo Hotel Astoria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Piccolo Hotel Astoria

Adresse: Viale Silvio Cenci 7, 47922 Viserbella, Rimini, Italien
Beliggenhed: Italien > Emilia-Romagna > Province of Rimini > Rimini > Viserbella
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 25 ud af 30 hoteller i Viserbella
Antal værelser: 23

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering