Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Bent B
Viborg, Danmark

Rigtig god oplevelse

Anmeldelse af Comwell Holte
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. aug. 2024fra mobile enheder
Super værelse, check-in og morgenmad. Vi fik et værelse hvor vores hund også måtte være, men det det bar ikke præg af at være dårligere end andre værelser. Tak for en god oplevelse. Vi spurgte og der var mulighed for terrasse da vi checkede in - og det var muligt. Subergod service.
Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
16.9 km fra Comwell Holte
Bar/lounge
Vis flere hoteller i Holte
Anmeldt d. 22. juli 2024

Alt var næsten perfekt. Dog synes vi at det var dårligt, at to ud af fire dage var der hellefisk på som hovedret. Og sengene blev knap redt, puderne blev ikke lagt ordentligt en af dagene. Men det var et dejligt værelse og et vidunderligt personale.

Værelsestip: Man skal være glad for fisk.
Tak, Anna Margrethe B
Anmeldt d. 22. juli 2024

God og venlig service, men bygningerne er mildest talt noget gammelt skrammel som holder på varmen, og det var derfor ulideligt at sove i på en sommerdag med 28-30 graders varme selv med åbent vindue og bord ventilator. Værelset vi fik lugtede utrolig indelukket, og glasne på vasken i badeværelset til at drikke af var ret ulækre. Sengene virkede også ret tyndslidte, man havde i hvertfald fjedre i ryggen, og vi er ikke særlig tunge mennesker. Vi kommer helt sikkert ikke igen.

Værelsestip: Undgå comwell i holte på varme dage, medmindre du foretrækker at sove i en sauna.
Tak, Johnny S
Annette Kraglund, Guest Services / Front Office hos Comwell Holte, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. august 2024

Kære Johnny

Hvor er det dejligt at du satte pris på vores gode og venlig service.

Som jeg også har skrevet til dig i vores spørgeskema som du har besvaret, lyder det som om, at I har været virkelig uheldig. I har fået et af vores pt. ældste værelser, men som stadig er superskønne. Det er meget forskellige hvad vores gæster er til. Det er dog altid muligt at ønske noget andet, når man booker sit ophold. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker på bedste vis. Vi har renoveret store dele af hotellet gennem de sidste par år og har mange nyistandsatte værelser, hvis dette skulle være et ønske.

Jeg beklager hvis glassene på badeværelse ikke skulle have været skiftet, det er klart en fejl og jeg har selvfølgelig bedt vores Housekeeping manager om at være ekstra opmærksom på dette. Tak fordi du gav os besked herom.

Jeg er ked af, at sengekomforten ikke levede op til jeres forventninger. Vi ønsker intet mindre end at tilbyde alle vores gæster en god nats søvn. Så hvis I en anden gang skulle opleve noget, der ikke er som det skal være på værelset, så henvend dig endelig i receptionen, så vi har mulighed for at hjælpe jer mens I bor her.

Jeg ønsker dig en god dag.

Comwell Holte
Kristine, Receptionist

Anmeldt d. 17. juli 2024

Efter at have læst dårlige anmeldelser på Hotel Comwell i Holte, vil jeg gerne berette om min oplevelse:
Vi blev budt hjertelig velkommen ved receptionen; værelset var pænt, velduftende og rent; lækre håndklæder og ikke mindst dejlige senge.
Morgenmadsbuffeten havde alt, man kunne tænke sig - oven i købet var der en rigtig god kaffe.
At hotellet ligger i de skønneste omgivelser, er endnu et plus.
Så de bedste anbefalinger fra os

Tak, Lillian H
Anmeldt d. 20. maj 2024

Jeg har overnattet på Comwell holte en del gange med arbejdet men grundet servicen kommer jeg der ikke mere.
Jeg havde booket et hotelværelse til mine forældre. Ved en fejltagelse havde jeg booket et personalerum. Jeg vidste ikke, at jeg havde booket et personalerum, og jeg forstår ikke, hvordan det overhovedet er muligt at booke (det mener jeg ikke. det bør være). Da jeg checkede ind på deres vegne, betalte jeg og fik nøglekort, hvorefter jeg en time senere blev senere konfronteret med, at jeg havde booket opholdet i ond tro, og at jeg måtte have snydt mig til linket. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og kan på ingen måde anbefale comwell holte.

Dato for ophold: april 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Sofie A
Annette Kraglund, Gæsteservice/reception hos Comwell Holte, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. maj 2024

Kære Sofia,

Tak for din anmeldelse her på Tripadvisor.
Jeg ved, at du har været i kontakt med mine kollegaer på hotellet om denne sag, hvor vi bl.a. har beklaget forløbet.

Vi har også forsøgt at få dig til at oplyse, hvor du har det pågældende link til at bestille til personalepris, da dette kun er til personale og ikke til gæster. Dette har du fortsat ikke besvaret. Vi vil jo rigtig gerne være behjælpelige med at finde fejlen, så det ikke opstår igen.

Jeg har helt forståelse for, at du ikke har lyst til at besøge os igen.
Jeg håber, du finder et andet godt hotel, hvor du får nogle gode oplevelser.

jeg ønsker dig alt det bedste.

COMWELL HOLTE
Annette Kraglund
Receptionschef

Anmeldt d. 4. maj 2024 fra mobile enheder

Havde booket suite til 1700 kr for 1 overnatning. Får et værelse uden aircon som den 29. april allerede var over-ophedet. Vi kontakter reception der beder os selv om at lufte ud og de kommer med to små kontor-blæsere og en drink som undskyldning. En suite til den pris skal have aircon! Der var heller ingen køleskab. Det lyder helt gak, men et hotel der sælger suiter uden køleskab til eget brug eller minibar med to flasker vand, det hænger ikke sammen. Værelset var generelt støvet og vi havde en klam
beskidt sofa (se billede). Prøv med en møbelrenser eller køb en ny. Den her var ulækker! Det samme gælder fjernbetjening til TV, der var fyldt med massevis af fedtet snask. Det ikke iorden til den pris!

Værelsestip: Ingen aircon. Ingen køleskab. Beskidte værelser. Sødt men underbemandet personale.
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Janus N

Kære Janus,

Mange tak for din anmeldelse af dit ophold på Comwell Holte.

Det fremgår af vores hjemmeside, hvad der er af faciliteter på vores værelser.
Du har helt ret i, at vi ikke har aircondition hos os. Det får vi heller ikke i nær fremtid.

Det er en helt overlagt beslutning, at vi ikke har køleskab og minibar på vores værelser. Det er en del af vores bæredygtige strategi for elforbrug.

Hos Comwell benytter vi os af dynamiske priser. Dvs. priserne går op og ned alt efter efterspørgsel og belægning. Prisen genberegnes fire gange i døgnet. Vores juniorsuiter kan på travle dage koste kr. 2999,-.

Jeg anderkender, at der ikke var ordentligt rent på dit værelser, som billederne viser. Det beklager jeg mange gange, lige som mine kollegaer har gjort på de andre kanaler, du har benyttet.
Som de også har skrevet, så sker der fejl alle steder. Vi ønsker altid, at du og andre gæster henvender jer med det samme i receptionen, så vi har en mulighed for at føre noget med det samme.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ovenståend, er du meget velkommen til at kontakte mig på hotellet.

COMWELL HOLTE
Annette Kraglund