Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Her spiser vi ofte.”
Anmeldelse af Osteria More e Macine

Osteria More e Macine
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Anmeldt 6. juli 2016 fra mobile enheder

Denne restaurant og dens fortrinlige retter, glimrende vine og afslappede stemning midt i La Morra besøger vi hver gang, vi er i La Morra.
Kan ikke anbefales nok.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Ole Riis O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.492)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 1.492 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2015

Dejlig terrasse og lækker mad. Det var nok det bedste sted vi spiste i La Morra. Stor udvalg I von, som også sælges på stedet.

Dato for besøg: september 2015
Tak, Gitte H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2015

Syntes det var super godt, og der var rigeligt med mad, rigtig godt vinkort, og du kan også købe vin med hjem, det eneste man kunne sætte en lille finger på var betjeningen, men den var på ingen måde kritisk.

Dato for besøg: august 2015
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jess P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2015

Behagelig service. Et lækkert udvalg af retter, oste og frem for alt vine.
Et perfekt sted af spise frokost.
Vi fik vitello tonnarto og kanin lasagne, meget lækkert.

Dato for besøg: august 2015
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 111jesperc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2014

Vi har været her før og denne gang to gange på samme dag. I en absolut afslappet atmosfære præsenteres man for menukortet på en stor tavle. Alt, vi har smagt, har været fortrinligt og vinen ligeså. Kæmpe vinkort med lokale vine til absollut rimelige priser, dvs ikke meget dyrere en i forretninger eller hos vinproducenter. Prøv Vitello Tornato og oksetatar.

Dato for besøg: juli 2014
Tak, Ole Riis O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Osteria More e Macine, kiggede også på

 
La Morra, Province of Cuneo
La Morra, Province of Cuneo
 

Har du været i Osteria More e Macine? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering