Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best pizza ever!”
Anmeldelse af Ildegal Samsø

Ildegal Samsø
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 6. august 2021 fra mobile enheder

Jeg har til dato aldrig valgt, at spise pizza på en restaurant, men det ændrede sig i sommerferien. Duften af det lifligste bagværk fik mig ind i forretningen og helt familien fik pizza - 4 fx slags. Det her er pizza i verdens klasse og når Bæst (velfortjent) kan blive kåret til at have verdens 5. bedste pizza, så er det kun fordi dem der udvælger ikke har været ved Ildegal. Hvis de rejste til Samsø ville Ildegal stikke Napoli big time. Så rejs til Samsø og få verdens bedste pizza.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Marianne J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 33 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021 fra mobile enheder

Vi bestilte en Spicy. En tynd og sprød bund. Gode smage og meget afbalanceret pizza. Appetitvækkende udseende og helt sikkert værd at prøve.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Serpaadet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021 fra mobile enheder

Altid super gode pizzaer og altid meget venlig og meget imødekommende betjening. Vi har spist pizza x mange fra Ildegal og vil bestemt også gøre det fremadrettet.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Simon W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2021 fra mobile enheder

En af de lækreste pizza jeg har fået! Gode lokale råvarer og specialiteter. Også god betjening og hyggeligt stemning!!

Dato for besøg: juni 2021
Tak, majaibsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2021 fra mobile enheder

Ildegal laver gode og velsmagende pizzaer.
Med gode råvarer og god afbagning.

Men de er ikke helt billige. Til gengæld er de populære og man skal bestille på forhånd.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, jacobbenand
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Ildegal Samsø, kiggede også på

 

Har du været i Ildegal Samsø? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering