Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Booking.com
Priceline
115 US$
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Vis 11 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldt d. 6. august 2021 fra mobile enheder

Skønt ophold på Stay by Stage og utroligt sødt værtspar og rigtig søde og rare ansatte. Ved ankomsten stod der en lille flaske vin og to glas som velkomst. Dejlig overraskelse. Værelserne var stilfulde og fremstod pinligt rene. Morgenmaden var er kapitel for sig. Den bestod af nybagte boller og rugbrød og mange slags pålæg, ost og marmelade af gode økologiske råvarer. Der var naturligvis også yoghurt m.m. Snyd ikke Jer selv for den oplevelse. Der er også en dejlig stor have og fine fællesfaciliterer. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Brian K
Søren Stærgaard Stage-Madsen, Ejer hos Stay by Stage, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. august 2021

Kære Brian

Tusind TAK for Jeres dejlige anmeldelse af vores B&B i Nordby, Stay by Stage

Vi sætter stor pris på, at I deler Jeres oplevelser og vi vil se frem til, at kunne byde Jer velkommen igen.

Anmeldt d. 4. august 2021 fra mobile enheder

Skal I til Samsø , så bestil Stay by Stage, haveværelse nr. 8, bedre findes ikke.
Alt er perfekt. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.
Nordby er fantastisk, intet mindre.
En oase på Samsø.

Book det før din nabo

Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, 988gittel

Kære Gæst.

Anmeldt d. 3. august 2021 fra mobile enheder

Vi blev modtaget af ejeren og fik uden stres vist hele stedet, fælleslokaler og vores super stort og flotte værelse.
Alt stod snore lige, personalet meget venlige og morgenmaden i top.
Virkelig et sted vi vil besøge igen.

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, O8543RKlarsb

Kære Gæst.

Anmeldt d. 1. august 2021 fra mobile enheder

Vi boede en enkel nat. Vi blev modtaget af skønne Charlotte, som fortalt dejligt om stedet og øen. Værelset var super fint med dejlig opredning til sønnike. Til morgenmaden blev vi modtaget meget venligt og servicen var helt i top. Dejlugt brød og vild med marmeladen. Alt i alt den bedste oplevelse vi havde på de to dage vi var på Samsø ⭐⭐⭐⭐⭐

Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, tinalZ1898SM

Kære Tina.

Anmeldt d. 28. juli 2021

Stay by Stage kan helt klart anbefales som perfekt B&B, hvis man skal besøge Samsø. Dejligt værelse og fællesstue med fri te/kaffe og god sofa:). Super rent allevegne. Venligt og imødekommende værtspar. Skønne hjemmebagte boller til morgenmad:) Rimelig pris. Ligger så fint i hyggelige Nordby tæt på smuk natur og dejlig strand. Vi kommer igen.

• Værelser
    • Renlighed