Fantastisk mad, vin og stemning, selv om der var travlt og alle stole besat, var der god betjening🙏
10-14 af 145 anmeldelser
Efter et par hyggelige timer på F'eG i forbindelse med Diningweek kan jeg varmt anbefale stedet. Pris og kvalitet passede fint sammen. Mad og vin var spændende og autentisk italiensk. Trods travlhed var betjeningen hele tiden venlig, vidende og opmærksom.
Det er mad i en klasse for sig.
Der er virkelig mange god vine at vælge mellem
Charmerende og behagelig betjening.
Meget autentisk restaurant - næsten som at være i Italien.
Var her I går sammen med min kone og et vennepar. Vi havde købt billetter via dinning week. Vi fik tre retter. Ravioli til forret. Det var virkeligt lækkert og det bar tydelig præ at det var hjemmelavet. Til hovedret fik vi perlehøne. Det var yderst lækkert og vi sluttede af med en skøn is.
Ekstrem hyggelig og autentisk Italiensk restaurant. Vidunderlig mad og skøn betjening af venlige og dygtige tjenere.