En aftengåtur bragte os til denne restaurant, hvor jeg har været flere gange før. Da vi gik forbi og så et ledigt bord, gik vi spontant ind. Vi fik tre retter: Min ven en spaghetti carbonara, som jeg valgte fra, fordi den ofte skuffer så fælt. Her kunne jeg roligt have bestilt den, og det gør jeg næste gang. Jeg fik lov til at smage min vens, og jeg blev glad. Men jeg fortrød dog ikke min egen vitello tonnato, der var perfekt afstemt i tunscaucen. Herefter fik vi rødt oksekød, der var stegt perfekt, mørt som det skulle være og lækkert tilbehør. Min ven fik creme brule og is, mens jeg bestilte chokoladekage. Et lækkert glas rød dessertvin satte prikken over i'et. Menuen kostede 300 kr, hvilket ikke kan siges at være galt for den oplevelse. Betjeningen var professionel og meget uhøjtidelig på samme tid. Og der var plads til lidt humor, uden at det blev plat. Det kan jeg godt lide. Jeg kommer igen. Og helst snart.