Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig restaurant.”
Anmeldelse af Famosi e Golosi

Famosi e Golosi
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 30 $ - 152 $
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Særlige lejligheder, Romantisk
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Frederiksberg
Anmeldt 26. juni 2018 fra mobile enheder

Her får man en bid af Italien.
Maden er god og betjeningen lige så.
Det er et lille sted og denne fredag aften var der dækket op til et større selskab.
Vi var fire og startede med en Aperol, som var virkelig velsmagende.
Vi fik forret, hovedret og dessert og det var alt sammen meget lækkert.
Kommer gerne igen.

Dato for besøg: juni 2018
Tak, Pkoch
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (100)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 100 anmeldelser

Anmeldt 24. april 2018

Vi havde booket i forbindelse med Copenhagen Dining Week, og derfor var menuen forudbestemt. Maden var veltillavet med rigtig god smag. Kommer gerne igen.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, KirstenHy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2018 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg besøgte restauranten i går - en dejlig overraskelse.

Vi blev taget godt imod og følte os meget velkomne.

Maden blev serveret ganske hurtig - vi havde valgt 8 retters menuen - så vi startede med antipastaerne lækre og delikate.

Hovedretten det lækreste møre - kalvemørbrad tror jeg med små lækre kartofler og broccoli - alt blev serveret i en hyggelig atmosfære og delikate portioner!

Desserten bestod af hhv italiensk vanilleis, creme bruellet og tiramisu -alle 3 serveret i små ramekiner lækkert og lige tilpas, deres lækre cappochino kan anbefales.

Vi glæder os over at vi tilfældigt fandt stedet og glæder os allerede til at komme igen.

Dato for besøg: april 2018
Tak, ToveWitt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. marts 2018

Besøgte restauranten en hverdagsaften sammen med noget familie, som jeg havde hjulpet med hans PC. Blev venligt modtaget i en hyggelig indrettet restaurant.
Fin en fin appetitvækker inden maden, som var meget velsmagende og veltillavet.

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ybs76
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2018 fra mobile enheder

Vi var der i forbindelse med CPH dinning week , derfor fast menu - og fuldt hus
Menuen var dejlig og velsmagende , og rigelig. Nå nej måske ikke tiramisuen der smagte af mer :-)
Vi valgte en dejlig flaske rødvin fra vinkortet
Betjening var sød og venlig - så alt i dejlig oplevelse og vi kommer gerne tilbage og ser hvad der normalt er på kortet !

Dato for besøg: februar 2018
Tak, TorbenS_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Famosi e Golosi, kiggede også på

Frederiksberg, København
Frederiksberg, København
 
København, Sjælland
 
Frederiksberg, København
Frederiksberg, København
 

Har du været i Famosi e Golosi? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering