Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overraskende god frokost!!”
Anmeldelse af Bertels Kager

Bertels Kager
Kvarter: Frederiksberg
Restaurantoplysninger
Kvarter: Frederiksberg
Anmeldt 7. august 2021

Fik frokost på Bertels Frb - en mad med laks og en med kyllingesalat. Smagte virkelig lækkert - og flot præsenteret! Det er vist nyt, at der serveres frokost & brunch, men det fungerede og smagte super godt!!

Dato for besøg: august 2021
Tak, ANzit
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (143)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 143 anmeldelser

Anmeldt 4. juni 2021

Det er den bedste omgang Cheese cake jeg har smagt. Kan klart anbefales! det kalder jeg kvalitetskage.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, C8926ISyasink
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2021 fra mobile enheder

Fantastisk service og en virkelig dejlig kage oplevelse - kan varmt anbefales specielt gulerods cheesecake - den var virkelig lækker specielt den der frosting

Dato for besøg: maj 2021
Tak, S5426FIsabrinal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. maj 2021

har i dag været på Bertel for føste gang i kompagnistræde og jeg fik den bedste cheesecake, jeg fik banan carmel.... mit nye ynglingsted:-)

Dato for besøg: maj 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 576karinah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. marts 2021 fra mobile enheder

Øv øv øv....
Super tør kage og det går egentligt for alle 3 slags vi købte, som jo selvfølgelig også alle bestod af den samme ligegyldige base og bund. Ostemassen var overtilberedt, grynet og smagte af den havde ligget i disken siden starten af ugen, bunden blød og "pulvret" Min søster og svoger sendte mig i denne retning, men det bliver hævnet. Dårlig oplevelse! Kommer aldrig tilbage

Dato for besøg: marts 2021
Tak, biggie_andersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Bertels Kager, kiggede også på

Frederiksberg, København
Frederiksberg, København
 
København, Sjælland
 

Har du været i Bertels Kager? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering