Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggeligt som altid”
Anmeldelse af Avenue Hotel Copenhagen

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Avenue Hotel Copenhagen
Vurderet som nr. 1 ud af 6 hoteller i Frederiksberg
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 5. december 2016 fra mobile enheder

Endnu en overnatning på dette lille hyggelige hotel med et super serviceminded personale. Her bliver der altid hygget om én. Nu bor jeg ofte kun en nat, men eftersom som man ikke kan spise frokost og middag på hotellet, mangler der en minibar.
Vi ses igen næste gang jeg kommer til København.

Overnattede: December 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Charlotte S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Louise F, Front Office hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. december 2016

Kære Charlotte,
Tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du stadig holder af at komme her, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
Bedste hilsner,
Louise /Receptionen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (1.108)
Der er nyere anmeldelser for Avenue Hotel Copenhagen
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 1.108 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2016

Hotellet lå meget centralt placeret, med gå-afstand til mange seværdigheder/metro m.m.
Dejlig terrasse. Morgenmaden var meget lækker med et stort udvalg af økologiske produkter. Personalet var meget venligt og professionelt.

Overnattede: Juli 2016, rejste med venner
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 972susannep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene L, Receptionist hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. august 2016

Tak for din feedback!
Vi er glade for at du nød dit ophold.

Mvh Avenue Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. juni 2016

Dejligt centralt beliggende hotel. Smagfulde værelser. Parkering i gården. Gåafstand til City. Prøvet adskillige hoteller i København og vil klart vælge dette hotel igen. Venligt personale. Mange gode restauranter i nabolag.

Overnattede: Juni 2016, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, kthols_839659
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene L, receptionist hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. august 2016

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du nød dit ophold.

Mvh Avenue Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. maj 2016

Fantastisk sød og venlig betjening. fint værelse. Dejlig gårdhave, hvor der kl. 17 blev serveret et glas vin uden beregning. Ligger tæt ved alting. Servicen var helt i top. Ingenting at klage over. Kommer gerne igen.

  • Overnattede: Maj 2016, rejste alene
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Elida7120
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene L, Front Office hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. maj 2016

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, de ting, du skriver. :-) Kom endelig igen! Bedste hilsner, Louise /Front Office

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. maj 2016

Venligt og hjælpsomt personale. Meget centralt beliggende. Rummeligt, pæne og rene værelser. Forum ligger nærmest i baghaven. Gode parkerings faciliteter. Lækker morgen buffet, med stort varieret indhold. Kan varmt anbefales.

Overnattede: April 2016, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, maikej2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene L, Receptionist hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. august 2016

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at du nød dit ophold. Kom endelig igen!

Mvh Avenue Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Frederiksberg
Indre By
Ibsens Hotel
Ibsens Hotel
Nr. 20 af 118 i København
1.054 anmeldelser
Det indre Vesterbro
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
Nr. 30 af 118 i København
3.156 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Indre By
Hotel Kong Arthur
Hotel Kong Arthur
Nr. 13 af 118 i København
1.837 anmeldelser
Indre By
71 Nyhavn Hotel
71 Nyhavn Hotel
Nr. 3 af 118 i København
289 anmeldelser
Indre By
Hotel Alexandra
Hotel Alexandra
Nr. 10 af 118 i København
1.310 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Avenue Hotel Copenhagen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Avenue Hotel Copenhagen

Adresse: Åboulevard 29, Frederiksberg, København 1960, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Sjælland > København > Frederiksberg > Frederiksberg
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 6 hoteller i Frederiksberg
Prisområde: 839 kr.-2.505 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Avenue Hotel Copenhagen 3*
Antal værelser: 68
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Avenue Hotel Copenhagen. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering