Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lækkert”

Frankies Pizza Frederiksberg
Prisklasse: 13 $ - 55 $
Kvarter: Frederiksberg
Restaurantoplysninger
Kvarter: Frederiksberg
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Super lækre pizza meget søde og opmærksomme tjenere. Stedet var meget velbesøgt en lørdag aften og støjniveauet højt og pladsen trang - men maden og betjeningen i top!

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Claus H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

7-11 af 15 anmeldelser

Anmeldt 29. december 2019 fra mobile enheder

Vi anmelder dem 2 ud af 5 point. Vi blev modtaget med et “hva så’?” Af den meget unge tjener da vi ankom. Vi sad i træk og forsøgte at søge andre stedet hen i restaunranten, da den ene tjener sagde at det var slemt alle steder. Senere kom der så en anden tjener der hjalp med at finde en plads med mindre træk. Da vi havde spist færdig havde vi stadig en del vin tilbage, hvor den første tjener så kom og spurgte “hva siger i til regning?” Hvor vi derefter følte os uvelkomne, på trods af at restauranten var halv tom. Maden var god, men vil ikke anbefale stedet da vi ikke følte os velkomne eller godt tilpas.

Dato for besøg: december 2019
Tak, mieiamortensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
madklubbendk, Gæsteansvarlig hos Frankies Pizza Frederiksberg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. januar 2020

Hej Mie

Vi er naturligvis rigtig kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse. Vi bestræber os på at skabe dejlige spiseoplevelser for vores gæster, så når det ikke er tilfældet, er det naturligvis en kæmpe streg i regningen. 
Vi håber, at du vil tage fat på vores bookingafdeling på frederiksberg@frankiespizza.dk, så vi sammen kan indgå dialog.


Med venlig hilsen
Cecillie, Frankies

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. december 2019

Pizzaerne er 100% de lidt ekstra penge værd! Kvaliteten kan smages!!! De minder mig om Italienske pizzaer, der er lavet med lækre sprøde bunde, smagsvarianter der harmonerer og friske lækre råvarer! Jeg er fan og kan kun anbefale frankies! Deres cocktail ruhbarb lemonade var også super lækker

Dato for besøg: december 2019
Tak, simonelarsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. december 2019

Købte 2 pizzaer som takeaway, begge med en virkelig dejlig bund, og fint bagt, men desværre alt, alt, for salte, som sammen med beskeden mozzarellaost på pizza med mozzarella trækker ned i anmeldelsen.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Mad
Tak, Q435EUpeterl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
madklubbendk, Gæsteansvarlig hos Frankies Pizza Frederiksberg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. december 2019

Hej Peter
Tusind tak for din besked!
Vi er utrolig kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse med vores pizzaer. Jeg håber meget, at du vil have lyst til at kontakte vores bookingafdeling på frederiksberg@frankiespizza.dk, så vi i fællesskab kan finde en løsning på situationen.

Ha en rigtig god dag.

Med venlig hilsen
Stine / Frankies

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. november 2019

savner min burrata, elsker det grej - men når du glemmer min ordre og du glemmer mig og til slut glemmer min burrata så glemmer jeg dig <3 :/ <3

Dato for besøg: november 2019
Tak, emmabzm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Frankies Pizza Frederiksberg, kiggede også på

Frederiksberg, København
Frederiksberg, København
 
Frederiksberg, København
Frederiksberg, København
 

Har du været i Frankies Pizza Frederiksberg? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering