Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer kigger på dette hotel
Booking.com
214 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 03/10/21
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
214 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 03/10/21
Destinia.com
157 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 30/09/21
Hotels.com214 $
ScandicHotels.com207 $
eDreams214 $
Vis 17 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (129)
Filtrer anmeldelser
129 resultater
Medlemsvurdering
63
34
18
8
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
63
34
18
8
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 129 anmeldelser
Anmeldt d. 13. juli 2021 fra mobile enheder

Fandt et tilbud på Risskov Rejser med 2 overnatninger incl morgenmad, champagne på værelset samt gratis parkering under hotellet. Virkelig imødekommende modtagelse, flot loungeområde, dejligt værelse og god central beliggenhed med metro tæt på. Morgenmaden var helt igennem fantastisk, stort og lækkert udvalg. Så kan kun anbefales.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, mogensl506
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Scandic Falkoner, Direktør hos Scandic Falkoner, svarede på denne anmeldelseSvarede for 2 uger siden

Hej mogens156

Mange tak for denne fine anmeldelse.

Jeg er meget glad for, at I følte jer godt taget imod af vores personale og at I kunne lide at bo hos os. Skønt at høre at morgenmaden var et hit i jeres øjne. Vi sætter stor pris på jeres fine ord og er meget glade for jeres anbefaling.

Jeg håber på at se jer igen og ønsker jer en dejlig dag.

De bedste hilsner
Mie Olsen
Front Office Shiftleader

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. juli 2021 fra mobile enheder

Værelset beskidt.Creamer gammel så kaffen blev helt grumset
Gratis wifi men usikker forbindelse!!!
Vidste ikke vi sku være der 2 dage.... blev “opgraderet” til beskidt værelse
Personalet helt ok.
Fint hvis man vil besøge kbh til bens.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, Copenhagen2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juni 2021

Fantastisk hotel med rigtig god atmosfære og stilfuld indretning. Personalet er super venlige og hjælpefulde. Morgenmaden var suveræn og godt udvalg af veganske og glutenfri madvarer. Vi spist aftenmad i restauranten og her var det hele også bare i orden. Tjeneren og kokken fandt en 'løsning' på maden ifm min mælkeallergi så det var bare fantastisk. Vi kommer tilbage.

Dato for ophold: maj 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
1  Tak, Sleepyzach
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Scandic Falkoner, Direktør hos Scandic Falkoner, svarede på denne anmeldelseSvarede for 2 uger siden

Hej Sleepyzach

Tusind tak for din meget fine anmeldelse.

Jeg er super glad for at læse, at det hele bare spillede både på værelset og i restauranten. Det er så skønt at høre, at I følte jer godt behandlet af personalet, og jeg videregive denne fine anmeldelse, så den kan sprede lidt glæde.
Jeg er glad for at I har lyst til at besøge os igen. Det vil vi glæde os til.

Du må have en dejlig dag.

De bedste hilsner
Mie Olsen
Front Office Shiftleader

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. maj 2021

Vi havde en virkelig god oplevelse, alt var tip top - værelse, service, generelle forhold og maden nede i restauranten ☺️
Eneste lille minus var at showergel og shampoo dispenserne var i stykker/kunne trænge til at blive fikset

Dato for ophold: maj 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
1  Tak, Louisepigonska
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Scandic Falkoner, General Manager hos Scandic Falkoner, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. maj 2021

Hej Louisepigonska

Tusind tak for de rosende ord.
Jeg er virkelig glad for at høre, at alt spillede under jeres ophold, og at I havde en rigtig god oplevelse. Tak for lige at informere os om fejlen med shampoo og shower gel dispenseren, så vi kan fikse den.

Jeg håber, at I har lyst til at besøge os en anden gang i ligger vejen forbi Frederiksberg.

I må have en dejlig lørdag.

De bedste hilsner
Mie Olsen
Front Office Shiftleader

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. maj 2021

Dato for ophold: maj 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Scandic Falkoner, General Manager hos Scandic Falkoner, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. maj 2021

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Se flere anmeldelser