Vi startede ud med hver vores drink, og det var tydeligt, at det var tårn højt niveau. Ikke en finger at sætte på dem, med mindre man syntes 135 kr er i den høje ende.
Vi gik med en 3 retters menu, der står i 450 kr. Første servering var aspages med rejer og hollandaise, der står til 145 på menukortet. Den sad i skabet og var som den skulle være, herefter fik vi valget mellem torsk eller stribloin eller var det ribeye? Jeg bad om, at få den rare, det var den også, men jeg måtte kæmpe med en sene gennem hele bøffen. Det er ikke ok til en kuvertpris på 295 kr. Derudover fik min medspiser sin mad medens hun var på toilettet. Det dur ikke. Jeg havde nok også forventet varme tallkerner til den pris. Bearniasen var fantastisk, dejlig syrlig, og pommes fritterne var perfekt sprøde, men bitte små og halve stykker. Ikke ok til 295 kr.
Desserten blev også serveret medens en af os var på toilettet, så isen praktisk talt var smeltet, det går stærkt i varmen. Heller ikke ok. I skal koordinerer 3 retter, det kan ikke være helt umuligt. Og rabarbaren var måske en kende for rå.
Salon 39 er et glimrende sted, men til prisen haltede det på aftenen.