Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kunne ikke stege en bøf”
Anmeldelse af Salon 39

Salon 39
Prisklasse: 0 $ - 53 $
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Frederiksberg
Anmeldt 8. august 2021

Vi var 3, hvor to skulle have medium-rare og en rare. Ind kommer 3 medium-welldone bøffer. Beder om at få min bøf ændret til medium rare, og ind kommer så en tynd bøf der er welldone. Med de priser synes jeg man skal kunne stege en bøf.. derudover hyggeligt sted med god musik og stemning - men vil nok hellere drikke en drink der fremfor at spise.

Dato for besøg: august 2021
Tak, emmag650
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (173)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 173 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2021

Hele seks gange måtte tjeneren meddele at de ikke kunne servere hvad vi ønskede at bestille fra menukortet. På to af vores rette fik vi noget andet end det der stod på kortet.
Betjeningen var langsom.
Vores dessert ( hvor der bla var is ) fik vi på varme tallerkner . Jeg fik osteanretning som blev serveret 10 minutter efter de øvrige ved vores bord.
Kvalitet og pris stemmer slet ikke overens på Salon 39

Dato for besøg: juni 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Rejselyseten123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2021

Vi startede ud med hver vores drink, og det var tydeligt, at det var tårn højt niveau. Ikke en finger at sætte på dem, med mindre man syntes 135 kr er i den høje ende.
Vi gik med en 3 retters menu, der står i 450 kr. Første servering var aspages med rejer og hollandaise, der står til 145 på menukortet. Den sad i skabet og var som den skulle være, herefter fik vi valget mellem torsk eller stribloin eller var det ribeye? Jeg bad om, at få den rare, det var den også, men jeg måtte kæmpe med en sene gennem hele bøffen. Det er ikke ok til en kuvertpris på 295 kr. Derudover fik min medspiser sin mad medens hun var på toilettet. Det dur ikke. Jeg havde nok også forventet varme tallkerner til den pris. Bearniasen var fantastisk, dejlig syrlig, og pommes fritterne var perfekt sprøde, men bitte små og halve stykker. Ikke ok til 295 kr.
Desserten blev også serveret medens en af os var på toilettet, så isen praktisk talt var smeltet, det går stærkt i varmen. Heller ikke ok. I skal koordinerer 3 retter, det kan ikke være helt umuligt. Og rabarbaren var måske en kende for rå.
Salon 39 er et glimrende sted, men til prisen haltede det på aftenen.

Dato for besøg: juni 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, MrBarfoed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2020 fra mobile enheder

Jeg har altid holdt utrolig meget af dette sted, men det bliver mindre og attraktivt at besøge det.

Er kommet der utallige gange og synes de seneste besøg har været mindre behagelige.

Den sidste gang, i november 2020, var alt andet end en fornøjelse. Indehaveren tog imod ved baren, hvilket han ikke var specielt god til. Ingen velkommen, ingen imødekommenhed, men blot en smart-ass-attitude, hvor han bossede rundt med gæsterne, inden de fik deres bord. Der blev overtrådt Corona-regler, da gæsterne klumpede op foran baren. Overlad dette til personalet - det er de langt bedre til!

Mad kom LYN-hurtigt - alle retter i rap. God mad, ingen tvivl om det.

Vi blev verfet væk fra bordet, da sidste bid netop var spist - trods stadig mere vin i flasken.

Salon 39 er ikke som den har været og det bliver næppe til et besøg foreløbigt.

Og......

Billigste rødvin på kostede over 1000kr - arhmen altså.........hvem fanden tror I, at I er?

Er træerne vokset ind i himlen for Salon 39 og dermed succesen steget til hovedet?

Dato for besøg: november 2020
2  Tak, PastaPenne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2020

Virkelig dejlig mad. Vi fik laks, kam-muslinger, kulmule, tatar og creme brule. Alt var virkelig velsmagende. Rammerne er ekstremt hyggelige. Dog spillede der 2 forskellig slags musik (noget i baren og noget i restauranten) og det var ikke så fedt. Nærmest stressende. Betjeningen er sød og venlig men ikke personlig.

Dato for besøg: oktober 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, carinad879
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Salon 39, kiggede også på

 
Frederiksberg, København
København, Sjælland
 

Har du været i Salon 39? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering