Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Asbjørn M
Kokkedal, Danmark

Umiddelbart et hyggeligt og centralt at vælge!

Anmeldelse af Hotel Kong Valdemar
2,0 ud af 5 boblerAnmeldt 14. apr. 2022fra mobile enheder
Umiddelbart ser det hyggeligt og godt du, i hvert tilfælde udefra.
Receptionen er også ok med god betjening, men når du så kommer ind på værelset bliver men godt nok noget skuffet .... her kunne godt trænge til en make-over, og kabel TV er der, men kun med DR og DR2!

Morgenmad er ok og klassisk og du har muligheden for at få god udsigt til gåsetårnet og de gamle ruiner af borgen ... smuk udsigt.
Dato for ophold: april 2022
Værelsestip:  Hvis du/I skal opholde jer meget på værelset, så vær klar over at det ikke er nyeste stil + TV,...
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Breakfast
16.7 km fra Hotel Kong Valdemar
23.8 km fra Hotel Kong Valdemar
Vis flere hoteller i Vordingborg
Anmeldt d. 8. august 2021

Ikke et sted, vi ville tilbringe vor ferie, men en enkelt overnatning på farten OK. Gammelt hotel, og gamle værelser, med kun det allermest nødvendige. Sengen var med en meget slidt madras, som det var svært at finde hvile i. Da jeg sidst på natten ville prøve at rette min buede ryg ud, ved at sætte mig i værelsets lænestol (fra omkring 1950´serne, vel nok) var der ikke meget hjælp at hente, da jeg ramte tværpinden i bunden af stolen gennem " polstingen ". Av. Prisen for et dobbeltværelse, kr. 995,00 med en morgenmad på det jævne (men rigelig), er nok lige i overkanten. Men når man er det eneste hotel i by og omegn, er det jo lidt nemmere at sætte prisen efter forgodtbefindende. Skiltningen, og omtalen, med
" hyggelig gårdhave " er mildt overdrevet. Den har vist ikke været i brug i mange år. Men der var en slags udestue med plastic havemøbler på receptionsgangen. Men gårdhave, nej. Restaurant og bar, som der også er skiltet med, er kun i forbindelse med selskaber. Rimelig flink betjening, og der var da også en del gæster, den onsdag/torsdag, vi tilbragte på hotellet. Nogen vist nok i forbindelse med det nærliggende broarbejde.

Dato for ophold: august 2021
    • Værelser
1  Tak, helle56
Anmeldt d. 18. august 2020

Valgt ud fra hotel ledighed i området og beliggenhed.
Havde bestilt via booking.com og betalte ved ankomst.
Håndsprit tilgængeligt på gangen
Meget “ standardværelse” - rene håndklæder :) men ingen hårtørrer.
Badeværelset kunne trænge til en grundig hovedrengøring med Rodalon, specielt i alle hjørner og i særdeleshed i brusenichen og ligeledes badeforhænget.
Vi sov godt i fredelige omgivelser.
Morgenmaden var ok standard med juice, yoghurt, kaffe, te, forskelligt brød og små croissanter, portionsmarmelade, smør, ost, pålæg, blødkogt æg .
Venlig betjening.

Dato for ophold: august 2020
    • Værelser
1  Tak, Vagn Erik J
Anmeldt d. 23. juli 2020 fra mobile enheder

Et meget slidt hotel, som trænger til fornyelse.rengøringen var virkelig dårlig ,tømme skraldespand og halvt redt seng , det var alt hvad der blev gjort i 3 dage. Morgenmaden var heller ikke noget særlig . Deres udeområde trænger også til fornyelse, det var ikke mulig at sider udenfor.

Dato for ophold: juli 2020
1  Tak, helelkjaer
Anmeldt d. 7. juli 2020 fra mobile enheder

Ankom til manglende personale, værelserne er virkelig slidte! Vandet løb i håndvasken så man ikke kunne bruge det kolde vand og det har vidst ikke virket de sidste 10 år!
Der står der er kabel tv! Men der er kun dr1

Langt hen af vejen et slidt hotel der burde have 1 stjerne selv med beliggenheden

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, 199bjarkeh
Anmeldt d. 16. februar 2020

Værten var flink men det er så også det mest positive om vores ophold. Hotellet er gammelt og slidt. Vi turde næsten ikke at åbne vinduet da grebet sad meget løst. Morgenmad var simpel, kun hvidt morgen brød.
Som sagt var det alt for dyrt i forhold til prisen.

Dato for ophold: februar 2020
2  Tak, V3040OLsusanr