Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Annette D
Kolding, Danmark

Hyggelig kro med god atmosfære

Anmeldelse af St. Binderup Kro
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 12. feb. 2023
Vi havde flere dages overnatning med morgenmad og aftensmad.
Dejlige værelser, dog mangler badeværelset lidt “optimering”
Føler sig taget godt i mod af personalet.
Rigtig dejlig mad.
God beliggenhed til ture i området, hvor vi fik gode oplevelser, både i byer og strande, stier, hvor der er muligheder for dejlige gåture.
Dato for ophold: februar 2023
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Aars Hotel
995 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
    995 kr.
  • Expedia.com
    945 kr.
  • Hotels.com
    995 kr.
7.2 km fra St. Binderup Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Kro
1.095 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
    1.095 kr.
  • Agoda.com
    1.095 kr.
0.0 km fra St. Binderup Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Exterior St Binderup Kro
1.095 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    1.095 kr.
  • Expedia.com
    1.095 kr.
  • Priceline
    1.095 kr.
0.0 km fra St. Binderup Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.137 kr.
Refusionsberettiget
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
    950 kr.
  • Hotels.com
    898 kr.
  • Agoda.com
    1.560 kr.
17.1 km fra St. Binderup Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
800 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    800 kr.
  • Agoda.com
    800 kr.
20.2 km fra St. Binderup Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
995 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    995 kr.
12.5 km fra St. Binderup Kro
943 kr.
893 kr.
Refusionsberettiget
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
    893 kr.
  • ZenHotels.com
    943 kr.
  • Vio.com
17.5 km fra St. Binderup Kro
Panoramarestauranten
1.175 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    1.175 kr.
  • Hotels.com
    1.175 kr.
  • Priceline
    1.175 kr.
19.9 km fra St. Binderup Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
getlstd_property_photo
700 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    700 kr.
  • eDreams
    700 kr.
  • Priceline
21.1 km fra St. Binderup Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
599 kr.
Refusionsberettiget
    17.2 km fra St. Binderup Kro
    Vis flere hoteller i Aars
    Anmeldelser (130)
    Filtrer anmeldelser
    130 resultater
    Medlemsvurdering
    29
    40
    26
    19
    16
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    29
    40
    26
    19
    16
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    6-11 af 130 anmeldelser
    Anmeldt d. 29. oktober 2022

    Vi var to par der havde bestilt en overnatning i forbindelse med et bryllup i området. Vi kom på stedet og tjekkede ind, kørte efter omklædning og kom tilbage kl. 4.30 om natten. Kl. 10 kørte vi derfra uden at have fået morgenmad.
    Der varmen dobbeltseng og en udtræksseng. Værelset var meget lille, sengene elendige og badeværelset dårligt.
    Alt i alt et gammelt og nedslidt sted som slet ikke levede op til den pris vi skulle betale.

    Dato for ophold: oktober 2022
      • Værdi
      • Værelser
      • Service
    Tak, Birgit A
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 21. september 2022

    Vi har besøgt jeres dejlige kro i 2 nætter her i september. Dejligt værelse, rent og pænt, kunne nyde solen lige uden for døren, da der både var bord og 2 stole. Maden var virkelig lækkert og flot anrettet, - en fryd for øjet - et flinkt og smilende personale, og de var hurtige i vendingen. Morgenmaden var også god, man kunne næsten få alt hvad hjertet kunne begære. Vi anbefaler gerne St. Binderup kro. Karna og Svend Aage

    Dato for ophold: oktober 2021
      • Søvnkvalitet
      • Renlighed
      • Service
    Tak, Herdis69
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 16. september 2022

    Det var en fornøjelse at bo to dage hos jer. Dejlig mad, skønne værelser og dejlige omgivelser.

    Personalet er søde og venlige og vi havde en god dialog.

    Der er den dejligste natur / Skov, som man kan gå en tur i.

    Dato for ophold: september 2022
      • Værelser
      • Renlighed
      • Service
    Tak, villyelmerm
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 27. august 2022 fra mobile enheder

    Historisk kro lige efter bogen. Hyggelige spisestuer holdt i gammel stil.
    Personalet er super og meget hjælpsomme. Maden smager rigtig godt og serveres i store portioner.
    Værelserne er store og indeholder det meste man har brug for når man er på farten.
    St. Binderup Kro ligger midt i Himmerland og er super udgangspunkt for turné her og i Thy.

    Dato for ophold: august 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, janelundbeck
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 18. august 2022 fra mobile enheder

    Min hustru og jeg,vil sige førs og femst en stor tak, for en super dejlig ferie, oppe hos jer.
    Vi vil gerne sige tusind tak for en super dejlig ferie.
    Og vi har været meget glad for at kunne komme igen,og det var en super dejlig værelse som vi boet i,og vi vil også lige en stor tak for en super dejlig behagelig som vi fik af jer.
    Min hustru og jeg vil gerne sige tak for alt den super dejlig mad,det er både morgenmad og aftensmad,jeg kan godt anbefale jer,til alle andre som skal på ferie,st.binderup kro er et godt sted at holde sin ferie,man får altid en super god behandling og en super dejlig behagelig.
    Min hustru og jeg, har været oppe på at.binderup kro,for 3 gang,og vi har altid været glad for at komme der på kroen.
    Min hustru og jeg, vil gerne sige en stor tak for en super dejlig ferie,og vi ses til næste år.
    Jeg kan varmt anbefales jer til andre.

    Med venlig hilsen.
    Fra min hustru og jeg.

    Dato for ophold: august 2022
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Per Bruhn N
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Se flere anmeldelser