Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Jan og Lene L

Venligt, imødekommende og serviceminded

Anmeldelse af På Torvet
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 11. maj 2022
Super hyggeligt sted og meget centralt. Blev taget super godt imod og vist til et meget dejligt værelse med lille balkon. Lækker morgenmad og igen var oplevelsen af at føle sig velkommen stor. Fik gode anbefalinger til steder at besøge på øen
Vil helt klar anbefale dette dette sted og vender gerne tilbage
Hvis noget skulle ændres skulle det være afskærmning ved døren på værelse, så man ikke stor op med solen, men en meget lille detalje i et tilfredsstillende ophold
Dato for ophold: maj 2022
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
Go to your Happy Price
Bar/lounge
View from our window, across the town square of Aeroskobing.
    0.0 km fra På Torvet
      View from our deck.
        3.0 km fra På Torvet
        Vis flere hoteller i Ærøskøbing
        Anmeldt d. 19. april 2022

Vi havde værelse på 1 sal. Helt ny-renoveret og hyggeligt.
        Morgenmaden var super god.

Rigtigt meget var lukket i starten af april, så det skal man være klar over. Udvalget af restauranter derfor begrænset udenfor sæsonen.

Dato for ophold: april 2022
          • Søvnkvalitet
        Tak, 349nielsg
        Anmeldt d. 13. november 2021 fra mobile enheder

Skønt sted. Men alt for meget støj fra kirkeklokkerne, der slår hver time hele natten !!!!
        Men der er kræset for detaljer. Alt meget hyggeligt, rent og god plads.
        Dejligt, at det ikke er stort.
        Fin café. Dejlig modtagelse.
        Dejligt centralt.

Værelsestip: Det ville bedre folks nattesøvn, hvis kirkeklokkerne ikke ringede hver time om natten. Fik ikke sovet meget.
        Dato for ophold: november 2021
        Tak, anne r
        Anmeldt d. 7. november 2021 fra mobile enheder

Virkeligt dejligt hotel med fine lejligheder . Rene , hyggelige og imødekommende personale , både da vi lavede vores bestilling og da vi ankom. Meget central beliggenhed , alle forventninger blev indfriet og mere til, vi kan kun anbefale og kommer gerne igen.

Dato for ophold: november 2021
        Tak, annettesg
        Anmeldt d. 27. september 2021 fra mobile enheder

Så skønt og lækkert lille hotel. Kunne ikke ligge mere centralt og er simpelthen så hyggeligt.
        Meget venlig betjening både på hotel og cafe.
        Fantastisk morgenmad.
        Ærøskøbing er så hyggelig med brostensbelagte gader og fine gamle huse.
        Kan varmt anbefales🌸

Værelsestip: Spiste den skønneste middag på Hotel Ærøhus hvis restaurant var super romantisk.
        Dato for ophold: september 2021
        Tak, Lisbeth H
        Gunnar Hansen, Ejer hos På Torvet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. september 2021

Mange tak for besøget og den fine anmeldelse :)

Indberet svar som upassende
        Anmeldt d. 29. august 2021

Dejlig stor lejlighed. Flot indrettet med alt hvad der skal bruges. Skøn terrasse. Dejlig morgenmad og frokost i cafeen. Alt ånder af fred og ro. Personalet er serviceminded, har personlighed med på jobbet og de brænder for det de laver. Tak for et skønt ophold hos jer.

Dato for ophold: august 2021
          • Søvnkvalitet
          • Værelser
        Tak, henrietteo71
        Gunnar Hansen, Ejer hos På Torvet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. september 2021

Mange tak for besøget og den fine anmeldelse :o)

Indberet svar som upassende