Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (151)
Filtrer anmeldelser
151 resultater
Medlemsvurdering
136
15
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
136
15
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 151 anmeldelser
Anmeldt d. 25. juni 2020 fra mobile enheder

Et par gode feriedage "På torvet", hvor vi især var imponeret over den fine gårdhave. Vores lejlighed var lækkert indrettet, men desværre ret mørk, så derfor mangler stjerne nummer fem. Morgenmad var i top.

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 299lenel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juni 2020 fra mobile enheder

Vi har haft nogle rigtige dejlige dage, i et total gennemført hotel, som vi giver vores varmeste anbefalinger. Her er mulighed for ro og fordybelse, i smagsfuldt indrettet værelser. Personalet var meget imødekommende og hjælpsomme med forslag til oplevelser på Ærø.
Vi kommer helt sikkert tilbage.

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, skovvang23
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. juni 2020 fra mobile enheder

Stor lejlighed med plads til det hele, hyggelig atmosfære i de gamle gader, fantastisk morgentallerken, og en dejlig café. 100% ren afslapning. Husk at nyde den omkringliggende natur, der er masser af dejlige steder at vandre❤️

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, peterankern
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. juni 2020 fra mobile enheder

Vi havde fem dejlige dage på Hotel på torvet. Ejerne, Gunnar og Lilli, gør alt for at gæsterne føler sig godt tilpas, og vi har kun godt at sige om stedet, hvor æstetikken er i orden både på værelserne og i den dejlige gårdhave.
Den søde og servicemindede, Mette, serverer eminent god morgenmad i den hyggelige café.
Vi kan på det varmeste anbefale Hotel på torvet.

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, LarsH1564
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. september 2019

Vi overnattede 2 nætter i Værelse 7
Værelset var hyggeligt og moderne, lækkert badeværelse, og med egen balkon.
Den rummelige dobbeltseng efterlod dog kun lidt plads langs siden men det gik dog fint.
Værelset og omgivelserne kan kun beskrives som ordentligt og meget rent, uden det går ud over charmen og hyggen.
Morgenmaden er også i topniveau, der er ikke et kæmpe udvalg, men rigeligt og med et højt kvalitetsniveau.
Cafeen er på en solskinsdag byens absolut mest livlige sted.
Servicen er venlig og også i top.
Eneste uvante oplevelse var at kirken som er nabo bimlede hele døgnet, men det er jo også en charme.
Helt igennem en god oplevelse
Vi anbefaler gerne stedet.

Dato for ophold: september 2019
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, TorbenO
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser