Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (318)
Filtrer anmeldelser
318 resultater
Medlemsvurdering
308
7
1
0
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
308
7
1
0
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 318 anmeldelser
Anmeldt d. 11. august 2020 fra mobile enheder

Susanna er en ildsjæl, der driver sit unikke pensionat på sin helt egen personlige måde. Her føler du dig godt tilpas i hjertet af den idylliske by Ærøskøbing. Den gamle have har mange hyggelige kroge. Huset og værelserne emmer af historie og smukke detaljer.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, agerbaek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juli 2020

Min mand og jeg tilbragte 5 dejlige dage på Pension Vestergade 44. Pensionatet er fortryllende med historiske rammer - flot og autentisk restaureret, værelserne er lyse og dejlige og morgenmaden, som er med i prisen, overdådig og serveret med venlighed og nærvær af værtinden Susanna. Tilmed er der en pragtfuld gammel have, som frit kan benyttes.
Beliggenheden midt i Ærøkøbings gamle, historiske gader er perfekt. Dejligt udgangspunkt for ture både i byen og på hele øen.

Dato for ophold: juli 2020
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Judy5807
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. juli 2020 fra mobile enheder

Dejlige værelser og opholdsstuer, for ikke at tale om den smukke gamle have, i et virkelig veldrevet pensionat med masser af historie, stemning og sjæl, lige i hjertet af Ærøskøbing.
Susanna var samtidig en dejlig og hjælpsom værtinde, som med
sine relevante anbefalinger hjalp os til et meget fint ophold på øen

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 896lisbethk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2020

Midt i Ærøskøbing ligger Pension Vestergade 44 som er et virkelig hyggeligt gammelt hus, med nogle skønne lyse værelser og en dejlig stor have. Og ikke mindst et spændende bibliotek med bøger om alverdens ting på alverdens sprog. Susanna der er husets værtinde er hjertevarm og imødekommende og man føler sig umiddelbart godt taget imod og hun hjælper gerne med informationer om øen og fik også bestilt et bord på en restaurant til os den første aften i en ellers højsæsonsoverfyldt by!
Jeg fornemmer, det er et af de lidt dyrere overnatningssteder men til gengæld får man også et helt unikt ophold med en meget hjemlig stemning.

Dato for ophold: juli 2020
    • Værdi
    • Service
1  Tak, Ball83
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2020 fra mobile enheder

Vi har i år besøgt Pension Vestergade 44 i Ærøskøbing, for femte gang.
Hver gang føler vi os lige velkommen - Susanna er sød, varm og meget gæstfri. Hun gør alt for at vores ophold bliver perfekt.
Vi kan varmt anbefale Pension Vestergade 44 til alle der drømmer om en miniferie et helt særligt sted.
Vi kommer tilbage til december.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, TKMK2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser