Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Medlemsvurdering
26
13
5
3
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
26
13
5
3
1
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 48 anmeldelser
Anmeldt d. 22. september 2017 fra mobile enheder

Vi var syv piger der skulle spise
Vi fik 5 gange entrecote og 2 carbonara det hele serveret samtidig vidunderlig italiensk mad severet med venlighed . Derefter fik vi dessert som var lige så italiensk og god som det er i Italien.vi kommer bestemt igen
Meget hyggeligt sted.

Dato for ophold: september 2017
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Birgit B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. august 2017 fra mobile enheder

Fik super italiensk middag til 2 voksne og 2 børn. Rigtig venlig betjening og skøn mad. En herlig overraskelse at finde så god italiensk restaurant i Ærøskøbing. Jeg kan kun anbefale restauranten på badehotellet i Ærøskøbing

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Christian_Rud
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2017

Vi fandt en plads i haven - det var skønt selvom vejret ikke var allerbedst.

Betjeningen helt i top

Vi fik melon med skinke og en fantastisk god pizza carbonara - vel nok den bedste jeg nogensinde har fået.

Tilbehør kold fadøl og vin

Helt klart et sted man vender tilbage til

Dato for ophold: august 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, P1erAarhus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
VeronicaD2558, Proprietario hos Badehotel Harmonien, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. september 2018
Google Oversæt

Dear P1er,

Thank you for your genuine enthusiasm and detailed review!
Hoping to see you again from the beautiful Aarhus to Ærøskøbing.

Kindest regards
Monica

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. juli 2017 fra mobile enheder

Af en pizzaelsker som mig, er fantastisk kun et fattigt ord. Pizzaerne på denne restaurant er lavet som Mama ville have lavet dem i Italien. Bunden var perfekt og fyldet lignede ikke Jerusalems ødelæggelse. Pizzaerne bliver bagt på den eneste rigtige måde, nemlig i en brændeovn med pindebrænde Hvilket man ellers (stort set) aldrig ser udenfor Italien.
Pizzaernes pris kan lyde lidt afskrækkende, men når man ser hvilken udsigt de kan nydes med, og den himmelske smag så forstår man det! Grazie Mille

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, Johnny J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. marts 2017 fra mobile enheder

Vi fik på anbefaling risotto med kinarejer og en god flaske vin. Maden var perfekt og det dame gjaldt desserten. At prisen også var i orden fuldender billedet...
Vi skal nok komme tilbage - uden tvivl.

Dato for ophold: marts 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Hobist
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser