Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Urimeligt højt ratet”
Anmeldelse af Restaurant Studenac

Restaurant Studenac
nr. 1 af 46 Restauranter i Fazana
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. august 2020 fra mobile enheder

Jeg er på ingen måde enig med alle de positive kommentarer stedet har fået. Min mand og jeg besøgte stedet under vores ferie og bestilte begge en bøf, som egentlig var okay tilberedt, men manglede krydderier. Det samme gjaldt tilbehøret, som end ikke var tilsmagt. Og en flødesauce uden salt, er ikke en god sauce! Ydermere fandt vi det sært at tilbehøret bestod af pasta OG pommes frites (og ingen grøntsager). Havde det fremgået af menu kortet, havde jeg fravalgt en af delene, da de to slags tilbehør ikke passer sammen.
Derudover var restauranten umenneskelig varm og det var ikke gjort tiltag der kunne sænke temperaturen.
Desuden utroligt dyrt mad.
Har ikke planer om flere besøg!

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, 770mair
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Studenac_1296, Owner hos Restaurant Studenac, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2020
Google Oversæt

Good afternoon
The waiter asked you if everything was okay, and your answer was yes. And you ate everything except pasta.
Pasta is one of the two side dishes whit the dish you have chosen, which can be seen on every menu where the beside of the dish has pictures and prices. You also could have requested an side dishes replacement ...
We are really sorry that it was warm that day and that you were frustrated because of it, so we are suffering, but we cannot influence the weather whether it is too hot or raining ...
We wish you all the best

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (151)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 151 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2020 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for besøg: september 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for besøg: august 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for besøg: august 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020
Google Oversæt

Dato for besøg: august 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Studenac, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Studenac? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering