Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Molto bello e accogliente! Consigliatissimo ”
Anmeldelse af La Piazzetta

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
La Piazzetta
Vurderet som nr. 8 ud af 10 B&B'er/kroer i Bettona
Anmeldt 2. september 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2016, rejste som par
Tak, Michele C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (15)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 15 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Silvia170560
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. maj 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, andreazanoni
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2015, rejste med venner
Tak, Valentina B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, rita s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Bettona
0.1 km væk
Relais La Corte di Bettona
0.0 km væk
Residenza  d'epoca  Palazzo Baglioni
2.3 km væk
Il Poggio degli Olivi
Il Poggio degli Olivi
Nr. 1 af 1 i Passaggio
433 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5.1 km væk
Country House Torre Burchio
3.9 km væk
Tenuta Del Perugino
Tenuta Del Perugino
Nr. 1 af 10 i Bettona
137 anmeldelser
3.5 km væk
Il Cascinale
Il Cascinale
Nr. 7 af 10 i Bettona
11 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i La Piazzetta? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om La Piazzetta

Adresse: Vicolo del Moro 5, 06084, Bettona, Italien
Beliggenhed: Italien > Umbria > Province of Perugia > Bettona
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis parkering Tekøkken
Hotelstil:
Vurderet som nr. 8 ud af 10 B&B'er / kroer i Bettona
Prisområde: 469 kr.-514 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 3
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på La Piazzetta. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering