Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Pia J

Ok

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 25. okt. 2024
Super fint værelse, flot udsigt fra altanen. Elavator lugter utrolig meget af stegeos, flot med låne gummistøvler , paraply og div.
Morgenmad rigtig lækker ,lækker kaffe fra maskine, men rundstykker og Scones seje, tørre og uspiselige, måske en ide’ , at bage det mindre, havde godt læst en anmeldelse fra en anden gæst, med seje uspiselige rundstykker.men vedkommende havde ret. Dårlig dunkel belysning i restaurant ved morgenbuffet.
Dato for ophold: oktober 2024
Værelsestip: Sejt, tørt, overbagt morgenbrød, men ellers ret lækkert, stedet kan anbefales
Rejsetype: Rejste som par
4,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
      1.090 kr.
    6.5 km fra Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
    Vis flere hoteller i Kongens Lyngby
    Anmeldt d. 14. oktober 2024

Første men bestemt ikke sidste ophold på Frederiksdal. Helt fra start og igennem hele opholdet var samtlige personaler meget venlige og serviceminded. Køkkenet gør sig umage og gør det godt. Maden er veltilberedt, indbydende og god - morgen, middag og aften.

Dato for ophold: oktober 2024
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, Anders N
    Anmeldt d. 12. oktober 2024

Hele hotellet emmer af den velvære, der stråler os i møde fra staben på Hotel Frederiksdal. Selv om vi har besøgt hotellet mere end en snes gange er der også denne gang en særlig atmosfære og imødekommende åbenhed fra første stund.
    Vi tilbragte 3 nætter -med en forrygende morgenbuffet -en smilende reception og et lækkert besøg for livs-nydere.
    Varmeste anbefalinger for alle, der ønsker en mærke-grøn max-oplevelse

• Rejsetype: Rejste med venner
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    Tak, Peder V
    Anmeldt d. 10. oktober 2024

Fantastisk service! i sære tak til hotel bestyrer Mark, som tænker ud af boksen og arbejder hård for imødekomme gæsternes interesser.
    Hotelet er hyggelig og behægelig og har alt for en god stay. Værelse var en stor med en fantastisk udsigt.

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    Tak, Alla K
    Anmeldt d. 6. oktober 2024 fra mobile enheder

Altid en god oplevelse. Gode værelser. Venlig betjening og en helt fantastisk natur. Beliggenheden er bare lækker. Snyd ikke dig selv for en tur omkring Bagsværd Sø. Er velegnet til både private ture, kurser og fester. Parkering lige udenfor hotellet.

Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 198henriks
    Anmeldt d. 16. september 2024

Vi er altid glade for at besøge sinaturhotellerne, men vi har hen over sommeren været udfordret af, at vores datter er veganer. Vi ville så meget ønske, at morgenbord var tydeligere mærket med skilte, så vi ikke behøvede at spørge. Det er ikke altid, vi får et “fornuftigt” svar af betjeningen.
    Denne sommer har hun været med på Haraldskær, Skarrildhus og Frederiksdal.

Dato for ophold: september 2024
    Rejsetype: Rejste med familie