Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
petoft
Risskov, Danmark

Pris og kvalitet hænger ikke sammen.

Anmeldelse af Zleep Hotel Lyngby
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 15. aug. 2024
Et hotel man kun skal vælge, hvis alle hoteller i området er fuldt booket. Et skrabet tilbud. Vi havde formentlig et standardværelse med en dobbeltseng 1 stol, 2 bøjler på en bøjlestang, badeværelse med håndklæder og ikke andet. Fjernsyn.
Morgenmad var nogenlunde, omend lidt discountagtigt.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen.
Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste med familie
2,0 ud af 5 boblerVærdi
2,0 ud af 5 boblerVærelser
2,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
3,0 ud af 5 boblerService
3,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
1.3 km fra Zleep Hotel Lyngby
Restaurant
2.4 km fra Zleep Hotel Lyngby
Vis flere hoteller i Kongens Lyngby
Anmeldt d. 17. juli 2024

Gode senge, over gennemsnit.

Stort udvalg til morgenmaden, behagelig kok.

Stuepigerne sørgede for at vores værelse altid var i tip-top stand.

Centralt ned til motorvejen, S-tog og busser lige udenfor hovedindgangen.
Receptionen yderst hjælpsom

Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Knud S
Anmeldt d. 14. juli 2024

Meget flink og behjælpelig personale i receptionen lige fra indtjekning til bestilling af taxa. Pænt og rent værelse med gode senge og tv med cromecast. Lækker morgenmadsbuffet. Dejligt med grapefrugt juice.

Savnede lidt større tallerkner og pølser.

Dato for ophold: juli 2024
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, mbh1986
Anmeldt d. 25. februar 2024

Udemærket hotel, pænt og rent.
Fine værelser med det man skal bruge. Gode senge, tv, fin størrelse bad/toilet.
Personalet var søde, rare og hjælpsomme.
Det eneste negative var morgenmaden. Ikke meget at vælge imellem, og en anelse skuffende.

Værelsestip: Morgenmaden var ikke imponerende
Dato for ophold: februar 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Amalie N
Anmeldt d. 18. januar 2024 fra mobile enheder

Er hotel, hvor der er skrællet af helt ind til kernen: En seng at sove i.
Receptionisten var rigtig hjælpsom, og morgenmadsbuffetten var udmærket.
Der er ingen restaurant til andre måltider.
Over alt er der pænt og rent.
Prisbilligt hotel med god placering

Dato for ophold: januar 2024
Rejsetype: Rejste alene
Tak, 846jessmh
Anmeldt d. 23. august 2023

sød receptionist, meget hjælpsom, dejlig seng tilpas blød,rent og pænt værelse med kogeplade og køleskab og vask. Meget mørke farver i værelset og på gangene,dystert look. vi købte en ret som vi spiste i forhallen,den smagte godt. Desværre fik jeg ikke sovet da der var meget larm af unge fulde mennesker, der larmede på gangen hele natten. derfor kun 1 Stjerne .

Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste som par