Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Heidi J
Vejle, Danmark

God søvnkvalitet

Anmeldelse af Zleep Hotel Lyngby
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 19. jun. 2023
Hotellets favorit
Først og fremmest er det imponerende at et hotel der ligger så tæt på motorvejen kan have så effektive vinduer at man intet kan høre på værelserne. Pænt og rene værelser - alt var som det skulle være.
Dog må vi sige at check-in var noget rod. Vi havde booket via booking.com og har aldrig oplevet problemer. Her kunne receptionisten ikke finde os... Det tog en evighed... som i en evighed at få værelset. Dem der stod før os oplevede også MEGET langsom betjening.
Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste som par
5,0 ud af 5 boblerVærdi
2,0 ud af 5 boblerSted
1,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
  • Agoda.com
  • Lol.travel
1.7 km fra Zleep Hotel Lyngby
Kæledyr tilladt
2.3 km fra Zleep Hotel Lyngby
Zleep Hotel Lyngby, Kongens Lyngby, Denmark - Exterior view
    999 kr.
    Hotel Entrance
      1.060 kr.
    4.1 km fra Zleep Hotel Lyngby
    695 kr.
    Ingen gebyrer, bare gode tilbud
      6.9 km fra Zleep Hotel Lyngby
      Vis flere hoteller i Kongens Lyngby
      Anmeldt d. 13. november 2022 fra mobile enheder

Vi er ofte i Lyngby pga familie og bor derfor altid på Sleep Hotel.
      Hotel værelser og reception har et meget råt look. Sengene er fantastiske at sove i og badeværelset er også rigtig godt.
      Desuden er der gratis parkering, hvor man blot skal indtaste nummerplade på en skærm. Fungere også rigtig fint og nemt.
      Hotellet ligger ud til motorvejen, hvorfor værelser derud til godt kan være larmende hvis man har vindue åben om natten.
      Men værelserne der ligger modsat altså ud mod hovedvejen, her er der ikke noget larm.
      Eneste minus er at man ikke kan lave en kop kaffe på værelserne.

Dato for ophold: november 2022
      Rejsetype: Rejste som par
      Tak, martinbN9186ZQ
      Anmeldt d. 13. juni 2022

Via Agoda til 799 kr for 2 personer virkede som en god deal.
      Der var gratis parkering: Da vi ankom til hotellet regnede det og alle p-pladser var optaget. Vi måtte langt om bag hotellet for at finde et sted at sætte bilen. I forhallen virkede online check-in ikke. Der var kø ved skranken, med kun en person til at betjene. På værelset var der pænt rent, men håndklæderne lugtede meget af fisk, og der var kun et håndklæde til 2 personer.. Vi havde travlt, så vi nøjedes med.Da vi kom tilbage for at sove konstaterede vi at der kun var redt op til 1 person ? Receptionen var lukket , så igen måtte vi nøjes med. Der var roligt hele natten, klimaet var ok, mørklægningen virkede fint.. Vi vågnede kl. 8.30 og gik til morgenmad. Udvalget var (eller havde været) fint. Der var dog kun få stykker ost på fadet, og kun 1 rundstykke og 2 endeskiver franskbrød, og da vi var mere end 20 gæster var der kamp om krummerne. Til gengæld var æg til morgenmaden en helt ny oplevelse. "Kog-selv" har jeg ikke prøvet før. Der var kun 8 æggekurve, og 4 familier lagde beslag på dem i over 30 minutter,.
      Bordpladen på cafebordet var ikke skruet helt fast, så vi var tæt på at forulykke med kaffen.
      Nøglekortene til værelset virkede fint, og det er en god detalje at man ikke kan smække døren udefra uden kort.
      Udtjekning var ukompliceret, Der var en smilende receptionist der beklagede den manglende opredning. Hun kunne se at det var fejlregistreret.
      Jeg besvarede hendes venlige "På gensyn" med et stille "næppe".

Dato for ophold: juni 2022
      Tak, Leo Z
      Anmeldt d. 24. maj 2022

Vi blev budt velkommen af en smilende og kompetent medarbejder i receptionen. Fik udleveret værelse 316, et dejligt lyst værelse der vendte ud mod motorvejen. Vinduerne var super lydisolerede - så ingen støj. Værelset var ikke stort, men en god seng og et dejligt badeværelse. Alt var rent og pænt.

Værelsestip: Nyt - alt fungerede, overhovedet intet at klage over - anbefales gerne
      Dato for ophold: maj 2022
        • Søvnkvalitet
      Tak, 549oled
      Anmeldt d. 30. april 2022

Beskidte gulve, dårlig betjening hvis du en. Larm hvis du bor ved en elevator, ingen kaffe eller mulighed for at lave det. Brandalarmen gik og vi måtte alle pakke og forlade vores værelser - brandvæsnet var der kunne sove igen. (Ingen undskyldning fra hotellets side )
      Det hele er meget upersonligt

Dato for ophold: april 2022
      Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      1  Tak, John R
      Anmeldt d. 21. marts 2022 fra mobile enheder

Meget lidt plads på værelset, sengen stod så tæt på væg at det var besvætligt at rejse sig. Dårlig indtjekning som var defekt. Kun 1 stol. Alt i alt virkeligt trangt værelse. Måden som værelset var indrettet på gjorde at det var besværligt for 2 mennesker at "færdes" på værelset.

Dato for ophold: marts 2022
      Rejsetype: Rejste med familie