Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Muito Acima da Média”
Anmeldelse af Grande Hotel Canela

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Grande Hotel Canela
Vurderet som nr. 2 ud af 13 hoteller i Canela
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 4 uger siden
Google Oversæt

Værelsestip: Os super luxo, mesmo mais caros, compensam
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, cesarsantiniabreu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (938)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

7-11 af 938 anmeldelser

Anmeldt 5 uger siden fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Tak, Daniele W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bruno M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Os quarto com vista para o lago são bonitos
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Anamagdalira
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste med familie
Tak, josinaldogaldino
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Canela
City Center
Klein Ville Hotel Canela
Encantos Lago Hotel
Nr. 39 af 59 i Gramado
282 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Hotel Serra Nevada
Nr. 5 af 13 i Canela
537 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Grande Hotel Canela? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Grande Hotel Canela

Adresse: Rua Getulio Vargas 300, Canela, State of Rio Grande do Sul 95680-000, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > State of Rio Grande do Sul > Canela
Faciliteter:
Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 13 hoteller i Canela
Prisområde: 391 kr.-1.205 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Grande Hotel Canela 3*
Antal værelser: 88
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Grande Hotel Canela. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering