Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (188)
Filtrer anmeldelser
188 resultater
Medlemsvurdering
72
67
33
12
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
72
67
33
12
4
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 188 anmeldelser
Anmeldt d. 4. december 2018

Hyggeligt, stille, rolige og smukke omgivelser. Rige muligheder for smukke gåture i den hyggelige gamle bydel omkring Slotsgaden. Let at kombinere et ophold med besøg i Vadehavs Nationalparken, Højer, Tønder eller Ribe. De mange fredede huse i Møgeltønder er ret hyggelige at gå rundt iblandt.

Værelsestip: Vælg helst ikke et for lille værelse
Dato for ophold: december 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Fearless164207
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. oktober 2018

Vi har været på kroophold på Schackenborg kro,og vi må sige at alt,mad og betjening
var fantastisk.vi kommer gerne igen.Kroen er et af de få steder hvor morgenmaden bliver serveret.Rigtig fint morgenmåltid

Dato for ophold: oktober 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, klitm_byg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. oktober 2018 fra mobile enheder

Havde et gavekort fra GO-DREAM for 2 x kaffe med kage ( værdi 149,00 ).
Tog til Schackenborg Slotskro med rimelig stor forventning.
Ind af døren og vi blev anvist til et 2 mands bord. Vi var de eneste. Vi fandt gavekortet med en bemærkning om, at det havde servitricen på fornemmelsen at vi havde.
Fik efter kort tid 1 kande kaffe og sukker/mælk. 5 min efter kom der 2 stk skåret lagkage. Oversprøjtet med flødeskum på en trelags kage, med minimal fyld. Den var mega tør og smagte af nothing. Vi spiste et par skefulde og det var den oplevelse.
Selve stedet hvor vi fil kaffen var slidt, huller i borde og vægge. Så meget slidt og lidt beskidt ud det hele. Tog lidt kaffe og så farvel.
Mega nederen oplevelse. Havde forventet bedre oplevelse/betjening.
Har været der 3 gange ( første, eneste og sidste gang. ). På samme side 100 meter derfra skal man prøve. Super hyggeligt og skøn stemning.

Dato for ophold: oktober 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, MikaelFloutrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. oktober 2018 fra mobile enheder

Vi valgte frokost her på vejen videre til Tyskland. Der var temmelig meget ventetid 24 min inden servering af mad. En fik en tallerken med 3 slags sild hvor der var rigeligt. Og en fik foie gras som var en kedelig lille anretning. Betjeningen var venlig og effektiv, og omgivelserne i top. Så en god oplevelse alt i alt.

Dato for ophold: september 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jannie11
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. september 2018

Vi kom måske med for store forventninger, for vi gik derfra og var lidt skuffet.
Da vi ankom var der ingen personale at find og vi måtte vente noget tid. Udover det var betjeningen meget fin.
Mad var bestemt ikke dårlig, men bestemt heller ikke af den forventede klasse, heller ikke i forhold til prisen.

Dato for ophold: september 2018
Tak, MamaG2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser