Jeg er på forsikringsuddannelse her på hotellet og bor her. Er i gang med eksamenstræning.
Midt i det hele bliver jeg forstyrret og bedt om at flytte værelse. Helt ud af det blå.
Da jeg var igang med eksamenstræning havde jeg ikke tid til det, da det er begrænset hvor meget tid vi har til rådighed.
De lover dog at flytte tingene for mig.
Da jeg endelig har 5 min luft i planen, skynder jeg mig hen for at hente nøglen til det nye værelse, da jeg skal bruge nogle ting fra min taske. Men mine ting var ikke på det nye værelse.
Nu kunne jeg så bruge tiden på at rende frem og tilbage, for så at finde ud af at de bare har smidt alle mine ting i min taske, rent og beskidt tøj sammen, det nystrøgede tøj er helt krøllet og mine chips smadret ned i tasken. Og mine ting er bare låst inde i et rum.
Så hvis du vil bo på et hotel der flytter dig fra værelse til værelse, forstyrrer dig i tide og utide, ikke holder hvad de lover, bare blander dit beskidte og rene tøj sammen, krøller dit nystrøgne tøj og låser lortet inde i et rum - jamen så book da endelig et ophold her.Mere
- Gratis wi-fi
- Gratis parkering