Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
180 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 07.10.22
Expedia.com
179 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 08.10.22
Trip.com
168 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 08.10.22
Hotels.com179 US$
Travelocity181 US$
Priceline200 US$
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (320)
Filtrer anmeldelser
320 resultater
Medlemsvurdering
125
129
39
19
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
125
129
39
19
8
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 320 anmeldelser
Anmeldt d. 10. juli 2021 fra mobile enheder

Har været på Rungstedgaard nogle gange, men aldrig privat. Det kom jeg så nu, og det er et skønt sted i passende afstand til København, så man stadig føler, at man kommer væk - uden at skulle sidde 6 timer i en bil.
Værelset var dejligt, lidt run down. Det automatisk tændende lys er til irritation om natten… Vil bestemt give hotellet som sådan 4 stjerner.
Vores ophold inkluderede middag og morgenmad. Begge dele var udmærket. Dog kunne to af middagsretterne have været en del bedre, hvis 1) torsken ikke havde været overkogt, 2) kødet ikke havde været - i særklasse - sejt. Kødet var nærmest uspiseligt, og flere af gæsterne klagede over det. Det er faktisk slet ikke ok, og derfor får Rungstedgaard 3 meget små stjerner…

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, ML G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 5. juli 2021

Havde 4 overnatninger. Pænt og rent hotel. Gratis kaffe eller te til rådighed. Et minus på værelset var lys i forgangen, der tændte automatisk og ikke kunne slukkes manuelt. Morgenmaden var i orden, selvom der måtte gøres opmærksom på tomme fade. Spiste aftensmad en aften. Det var mad i topklasse, absolut gourmet. Betjeningen i restauranten var i top.

Dato for ophold: juni 2021
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, GAage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. maj 2021 fra mobile enheder

Undertiden en slidt titel, men på Rungstedgaard, er den berettiget. Hjælpsom og venlig stab og et absolut top køkken, leverede en fantastisk oplevelse. Området er smukt og de mange terrasser gør stedet perfekt på en sommerdag.

Dato for ophold: maj 2021
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Frankelarsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 21. november 2020 fra mobile enheder

Virkelig skønt sted, fantastisk og mad og Hyggelige omgivelser og skøn atmosfære rundt på hele hotellet
Skal helt sikkert besøge det igen og kan varmt anbefale et ophold til alle både med og uden børn

Dato for ophold: november 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, E3194ABchristinak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 17. november 2020 fra mobile enheder

Vi har netop nydt en overnatning på Rungstedgaard i de fineste omgivelser med super lækker middag, morgenmad og sødt. Personalet er søde og opmærksomme. Start med en massage hos Art by Cat, så er kroppen klar til afslapning.

Dato for ophold: november 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, ceciliel747
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser