Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke italiensk pizza”
Anmeldelse af Byens Madhus

Byens Madhus
Restaurantoplysninger
Anmeldt 7. august 2020

Vi (3 italienere og en dansker) havde høje forventninger til pizzaerne efter at have læst anmeldelserne. Jeg havde dog set et par billeder af pizzaerne og var lidt skeptisk da jeg ikke syntes de ligner italienske pizzaer. Vi blev også skuffede. Pizzaerne smager ikke som italienske stenovnspizzaer. Der var alt for meget fyld på så det næsten blev vammelt og de lignede ikke pizzaer der havde været i en rigtig stenovn. Måske var ovnen bare ikke varm nok. Pizzaerne var gennembagt men manglede et svitset udseende og smag. De smager ikke decideret dårligt men ikke bedre end de normale ikke-italienske eller wannabe italienske pizzaer man kan få landet rundt. Ud fra anmeldelserne virker det som om mange ikke ved hvordan en italiensk stenovnspizza skal smage. Til gengæld var de ikke dyre.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Tine L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 45 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020

Til en Corona-sikret familiesammenkomst i haven hentede vi (efter bestilling dagen før) 35 stykker LUKSUS-SMØRREBRØD til kr. 28,00 pr. stk - og de var rigtig flotte og velsmagende!

Dato for besøg: maj 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Johan S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Gode råvarer og perfekt tilberedt , pizza og sandwich. Ikke blot det kedelige skinke og ost....
Kan klart anbefales !

Dato for besøg: juni 2020
Tak, ChristianDanekilde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. marts 2020 fra mobile enheder

Bedste pizzaer og pastaer
Der er altid en hurtig og meget venlig betjening. Glem ikke deres tiramisu - bedre end alle dem jeg har smagt i Rom :-)

Dato for besøg: marts 2020
Tak, LeahL416
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Som overskrift fortæller, lidt bedre end de mange. Hurtig og høflig betjening.
Sprøde fritter og sprøde pizzaer.
Primært takeaway restaurent.

Dato for besøg: juli 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Henrik Flemming P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Byens Madhus, kiggede også på

Kokkedal, Fredensborg Kommune
Humlebæk, Fredensborg Kommune
 
Hillerød, Hillerød Kommune
Rungsted, Hørsholm Kommune
 

Har du været i Byens Madhus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering