Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com185 $
Priceline185 $
Hotels.com185 $
eDreams185 $
Orbitz.com185 $
CheapTickets185 $
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (532)
Filtrer anmeldelser
533 resultater
Medlemsvurdering
236
161
87
31
18
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
236
161
87
31
18
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 533 anmeldelser
Anmeldt d. 5. november 2019

vi oplevede et fantastisk personale, en fantastisk udsigt hvor vi gik tur i parken med udsigt over vandet og vi smagte nogle fantastiske madretter, vi prøvede nogle retter vi aldrig havde prøvet før og vi blev bestemt ikke skuffet.
Örenäs Slott kan varmt anbefales

Dato for ophold: oktober 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, flemmingp74
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MPetersson, Hotelldirektör hos Orenas Slott, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. januar 2020
Google Oversæt

Hej!

Tack så mycket för ert omdöme.

Jättekul att se att ni hade en bra vistelse hos oss och hoppas vi får välkomna er tillbaka inom kort.

Med vänliga hälsningar,

Miakel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. september 2019

Vi var en gruppe på 8 par der havde booket 2 overnatninger, indtjekning gik hurtigt og snart efter var en del af selskabet i poolen.
Der var reserveret i restauranten og bestilt en menu til hele selskabet, der var nogle allergi relaterede justeringer, og da vi havde bestilt drikkevarer kom forretten, artiskok, kammusling og fersk bacon, det smagte virkelig godt, hovedretten var rødtungefilet med tilbehør, den var alt, alt for salt, der var flere der ikke kunne spise fisken, tilbehøret var ok, vores tjener beklagede det passerede og køkkenet var involveret, men det var for sent at rette op på fejlen, desserten, jordbær youghurt og mandel var en god afslutning.
Da vi forlod restauranten var aftalen, at vi næste aften blev kompenseret for fejlen.
Søndag aften havde vi fået et dejligt placeret bord med udsigt til Øresund, samme sted indtog vi vores velkomst drink, fulde af forventning gik vi til bords og vi blev ikke skuffet, der blev serveret 4 retter alle i en super anretning og meget velsmagende, dejligt at se at køkkenet virkelig kan deres job.
En tak til vores tjener, Ørenæs Slott skal være glade for at have Anna i restauranten, hun havde en god attitude og service, både da det gik galt og ved genopretningen, tak for det!!
Morgenbuffeten skal også have ros, den indeholdt alt hvad man kan ønske sig, og betjeningen holdt hele restauranten pæn og ordentlig, så bordene var rene og klar til næste gæst.

Dato for ophold: september 2019
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Talkode
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MPetersson, Hotelldirektör hos Orenas Slott, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. januar 2020
Google Oversæt

Hej,

Tack så mycket för ert omdöme, och jätteroligt att ni hade en bra vistelse hos oss.

Ska med glädje framföra tack till Anna i restaurangen!

Önskar er en fortsatt bra start på det nya året.

Med vänliga hälsningar,

Mikael

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. august 2019

Dejligt sted, smuk beliggenhed med stor park og tæt på tidligere fiskerleje, børnevenligt med legeplads og swimmingpool. God mad og serviceminded personale. God sted for afslapning for børnefamilier..

Dato for ophold: august 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Peter L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MPetersson, Hotelldirektör hos Orenas Slott, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. september 2019
Google Oversæt

Hej,

Tack för ditt omdöme!

Jättetrevligt att höra att ni hade en bra vistelse, och vi önskar er varmt välkomna tillbaka.

Med vänlig hälsning,

Mikael

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. august 2019

Godt hotel/slot til konferencer, ligger i meget flotte omgivelser. Værelserne er meget små, og er meget slidte. Badeværelset (på 3. etage) var fint renoveret og ganske godt. Morgenmaden en del under middel. God parkerings muligeheder på hotellet. Aftensmaden er rigtig god.

Dato for ophold: august 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
2  Tak, MSP0409
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2019

Først og fremmest bor man ikke på selve hotellet, men i bygninger der ligger op til slottet. Bygningerne og værelserne kunne godt trænge til en renovering.
Personalet er meget venligt og serviceminded.
Rigtig fint med automater med gratis vand og vand med bobler, samt gratis kaffe i receptionen.
Hotellet er meget børnevenligt med swimmingpool, gratis minigolf, udendørs legeplads/fitnessområde, samt udlån af bl.a. kongespil.
Jeg kommer gerne igen.

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, MrBarfoed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser