Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heaven on hearth!!!”
Anmeldelse af Club Med Kani

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Club Med Kani
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Kanifinolhu Island
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 11. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: For me the best rooms are those in the beach on the right of IRU Bar!! (Indic ocean view )
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, 5ruivos
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4.357)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.578-1.582 af 4.357 anmeldelser

Anmeldt 7. februar 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, himani17
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, kishorkhava
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, MonikaPurohit
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: couples please take the lagoon suite. it's really beautiful.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, davidgraceho
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Kanifinolhu Island
12,8 km væk
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Sheraton Maldives Full Moon Reso...
Nr. 1 af 1 i Furanafushi Island
1.844 anmeldelser
26,6 km væk
Coco Bodu Hithi
Coco Bodu Hithi
Nr. 1 af 1 i Bodu Hithi Island
1.151 anmeldelser
16,3 km væk
Kurumba Maldives
Kurumba Maldives
Nr. 1 af 1 i Vihamanafushi
3.802 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
8,8 km væk
Paradise Island Resort & Spa
Paradise Island Resort & Spa
Nr. 1 af 1 i Lankanfinolhu Island
2.837 anmeldelser
17,2 km væk
Meeru Island Resort & Spa
Meeru Island Resort & Spa
Nr. 1 af 1 i Meerufenfushi
6.340 anmeldelser
21,2 km væk
Baros Maldives
Baros Maldives
Nr. 1 af 1 i Baros Island
2.290 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Club Med Kani? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Club Med Kani

Adresse: 2051
Beliggenhed: Maldiverne > Kaafu Atoll > Nordlige Malé-atol > Kanifinolhu Island
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Spa Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Kanifinolhu Island
Prisområde: 2.654 kr.-9.121 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Club Med Kani 4*
Antal værelser: 75
Også kendt som:
Club Med Kani Hotel North Male Atoll
Kani Club Med
Club Med North Male Atoll
North Male Atoll Club Med

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering