Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Endnu en herlig ferie”
Anmeldelse af Skallerup Seaside Resort

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Hjørring
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Skallerup Seaside Resort
Vurderet som nr. 1 ud af 7 hoteller i Hjørring
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 1. marts 2017

Vinterferie i Skallerup Seaside Resort er en tradition for os. Familien nyder altid roen og opholdet i det skønne hus, midt i naturen ved Vesterhavet. Vi elsker at boltre os i vandlandet og deltage i nogle af de mange aktiviteter, som tilbydes på stedet. En lækker afslapningstur i Romulus er også altid en del af vores ferier i Skallerup.
Om ikke før, så vender vi tilbage igen næste vinter.

  • Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Johnny T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SkallerupSeaside, Receptionsmedarbejder hos Skallerup Seaside Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. marts 2017

Hej Johnny T.
Tak for besøget og tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at høre, at familien har hygget sig.
Og vi glæder os til at se jer til næste vinter, omend vi håber, at det bliver før ;o)
Venlig hilsen Pia, receptionen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (660)
Der er nyere anmeldelser for Skallerup Seaside Resort
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

48-52 af 660 anmeldelser

Anmeldt 1. marts 2017 fra mobile enheder

Dette var vores første besøg til Skallerup Feriecenter, og det blir ikke sidste gang næste gang må vi dog ha far/pappa med os...! ❤
En helt fantastisk gøy og koselig måte å holde ferie på både for voksne og barn. Masse muligheder og gode tilbud som både er sjov, spændende og hyggelig.
En rigtig god service uanset hvem af de ansatte man henvendte sig til...!
Jeg anbefaler 100% dette sted....!

Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
Tak, Kristina J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SkallerupSeaside, Receptionsmedarbejder hos Skallerup Seaside Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. marts 2017

Hej Kristina J.
Hvor er det dejligt at høre. Tak for din flotte anmeldelse og besøget.
Det vil være os en fornøjelse at kunne byde jer velkommen tilbage -
forhåbentlig inden så længe ;o)
Med venlig hilsen Pia, receptionen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. februar 2017 fra mobile enheder

Meget servicemindet personale - stor ros for altid at ville hjælpe og gøre ens ophold fantastisk. Mange aktiviteter at tage sig til. Det bedste feriecenter i DK samlet set. Andre steder har måske et større badeland eller større legeland, men her er hvad der skal til og det føles aldrig overrendt. Vi kommer gerne igen.

Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
Tak, frandsen2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SkallerupSeaside, Receptionsmedarbejder hos Skallerup Seaside Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. marts 2017

Hej frandsen2
Tak for din anmeldelse og din ros :)
Vi håber at se jer igen.
De bedste hilsner Pia fra receptionen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. februar 2017

Vi var afsted på en kort vinterferie i uge 7 og er i snit i Skallerup Klit 1 - 2 gange om året og det er altid en god oplevelse. Faciliteterne (både huse og centeret) er i tip - top stand og man kan se at der bliver investeret i feriecentret. Altid glade og hjælpsomme medarbejdere som kun gør det til en endnu bedre oplevelse. Og så er det bare super med muligheden for en gåtur ved Vesthavet og så samtidig have alle tilbuddene i Skallerup Klit lige ved hånden.

  • Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Anne-Luise Skov J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SkallerupSeaside, Receptionsmedarbejder hos Skallerup Seaside Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. marts 2017

Hej Anne-Luise Skov J.

Tusind tak for din anmeldelse og besøgene.
Ja, man behøver aldrig kede sig i Skallerup :)
På forhåbentlig snarligt gensyn.

Med venlig hilsen Pia, receptionen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. februar 2017

Det er etfantastisk sted at være og have tre unge fra 14til 18 med. Der var aktiviteterdekunne bruge allefiredage vi var der. Huset var lækkert ogfint gjort rent ved ankomsten. Selvom der var mange huse der var beboet føltes det ikke som overfyldt på aktivitets stederne,

Værelsestip: Huse af typen s6 er gode til familier på 6 personer.
  • Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Finn B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SkallerupSeaside, Receptionsmedarbejder hos Skallerup Seaside Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. februar 2017

Hej Finn B.

Tak for besøget.
Det glæder os at I havde en dejlig ferie.
Vi håber at se jer igen :)

Venlig hilsen Pia, receptionen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Hjørring
13.3 km væk
Montra Skaga Hotel
Montra Skaga Hotel
Nr. 2 af 4 i Hirtshals
169 anmeldelser
9.6 km væk
Hotel Phønix Hjørring
Hotel Phønix Hjørring
Nr. 6 af 7 i Hjørring
62 anmeldelser
13.3 km væk
Motel Nordsøen
Motel Nordsøen
Nr. 1 af 4 i Hirtshals
79 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
8.6 km væk
Munch´s Badehotel
Munch´s Badehotel
Nr. 3 af 4 i Hirtshals
21 anmeldelser
37.7 km væk
Feriecenter Rødhus
Feriecenter Rødhus
Nr. 1 af 1 i Pandrup
7 anmeldelser
36.1 km væk
Aalbæk Gl Kro
Aalbæk Gl Kro
Nr. 1 af 1 i Ålbæk
92 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Skallerup Seaside Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Skallerup Seaside Resort

Adresse: Nordre Klitvej 21, Hjørring 9800, Danmark
Telefonnummer:
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Nordjylland > Hjørring
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Drikkevaresortiment Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Spa Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 7 hoteller i Hjørring
Prisområde: 598 kr.-1.191 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Skallerup Seaside Resort 3.5*
Antal værelser: 272
Officiel beskrivelse (leveret af hotellet):
272 top moderne helårs ferieboliger ved Vesterhavet. Alle boende gæster har fri adgang til vandland, legeland, dyregård og en stribe andre aktiviteter. Alle gæster har også adgang til 50/50 Mbit Wi-Fi. Modtager af 2 Travellers´ Choise Awards i 2015 og 2016. ... mere   mindre 

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering