Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gennemsnitlig”
Anmeldelse af Khantok Thai Cuisine

Khantok Thai Cuisine
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 3 $ - 16 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

ikke noget wow eller autentisk over maden.

Det er pænt anrettet og stedet er rent. Og de har aircondition.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Flemming R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OnlineTeam, Customer Service Center hos Khantok Thai Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. januar 2020
Google Oversæt

Dear Khun Flemravn,

Greetings from Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa - Traditional Thai style luxury beach resort on Tropical Island!

Thank you for taking your time for sharing this constructive review for us via our TripAdvisor page.

Santhiya had our own concept and standard which are combined for both Thai & Santhiya hospitality to offer to all of our guests by ensuring that all need to be a great memory and value for money.

We always try our best to serve all guests great services. We are really glad to read that you appreciated our restaurant.

Hopefully, we could have a chance to welcoming and servicing you again soon on your next holiday.

Respectfully yours,

Graiphat Prommusik
Customer Service Center
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (527)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 527 anmeldelser

Anmeldt 29. marts 2019 fra mobile enheder

Super god og autentisk thaimad. Retterne har stor variation og autencitet. De er ikke “western made” så hvis du beder om stærk mad, er det det du får. Personalet er professionelt til mindste detailbranche, samtidig med at de formår at have super god kontakt til børnene og tillader at børn kan være børn. Priserne passer rigtig fint til et sted af så høj kvalitet. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Dato for besøg: marts 2019
1  Tak, Brian S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. marts 2019 fra mobile enheder

Jeg spiste på Khantok med min familie og vi bestilte alle sammen deres “khantok 4” menu, som var en sammensætning af en masse små thairetter. De var alle utroligt lækre! Kan klart anbefales.

Dato for besøg: marts 2019
Tak, Louisesandrac
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. marts 2019 fra mobile enheder

Rigtig hyggelig restaurant med lækker mad. Man sidder ved hyggelige borde og får en god mængde mad for pengene. Kan anbefales

Dato for besøg: marts 2019
Tak, Cecilie C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. marts 2019 fra mobile enheder

Hyggelig aften med lækker thaimad - vi fik khantok set menu 4 - med en masse lækre små retter. God service og venlig personale.

Dato for besøg: marts 2019
Tak, joancS192AD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Khantok Thai Cuisine, kiggede også på

Ko Yao Yai, Phang Nga Province
Ko Yao Yai, Phang Nga Province
 
Ko Yao Yai, Phang Nga Province
Ko Yao Yai, Phang Nga Province
 

Har du været i Khantok Thai Cuisine? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering