Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.022)
Filtrer anmeldelser
1.022 resultater
Medlemsvurdering
488
324
103
57
50
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
488
324
103
57
50
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.022 anmeldelser
Anmeldt d. 19. december 2017 fra mobile enheder

Vi havde 6 overnatninger på hotellet og efter første overnatning havde vi rengøring på værelset - der lå en Chanel parfume i min kuffert og i min kærestes kuffert lå der en gave fra mig til ham og en creme. Disse 3 ting var lige pludselig væk efter rengøringen. Det skal lige siges vi selv havde lagt dem derned, inden vi gik til morgenmad. Men da vi kom tilbage på værelset var det væk.... vi snakkede med deres manager og til, at starte med sagde de, at vi kunne se overvågning (dagen efter det her var sket) og se hvem der havde været inde på værelset. På dagen da vi så skulle se overvågningen, så måtte vi pludselig ikke se det alligevel!?!?

Der var blevet stjålet for omkring 1.500 danske kroner.

Vil bestem ikke anbefale hotellet...

Overnattede: december 2017
Tak, Monique K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GMDaraSamui, General Manager hos Dara Samui Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. december 2017
Google Oversæt

Dear Monique

First of all, thank you for staying with us for the 6 nights.

I have read your comments on TripAdvisor. However, it is glaringly different from what actually was communicated between my Front Office Manager and your goodself. We informed you we do NOT have CCTV coverage in the guestroom.

After conducting our investigation from the door card electronic data, we confirmed that our Housekeeping staff did enter your room once for the purpose of conducting housekeeping services. We then conducted an investigation on the staff accordingly to Standard Procedures and confirmed the staff did not have any of the items you claimed was stolen with the staff, the housekeeping trolley, the pantry, the staff's locker nor did we find anything during the security check conducted on every staff before they clocked out at the end of their shift.

We then proposed that you make a police report as this is a serious offence. Unfortunately, despite you mentioning you will make the police report, as we are aware, you did not.

During the entire 7 days you stayed with us, not even once you mentioned you lost 1,500 danske kroner. This we only learned from your feedback on TripAdvisor. We provide, FREE OF CHARGE, use of a safety deposit box in EVERY guestroom. Every activity on the safe deposit box is recorded. Similar to every hotel, we always remind our guests to keep all their valuables and cash in the safe deposit box provided.

If you did loose these items and cash as you "claimed", it must have been somewhere else because I can assure you, it was not in our hotel.

Best regards.

Mark Suppiah
General Manager



Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2016

Skulle slutte vores ferie med tre dag på Dara, og hvor blev vi skuffet. Dette hotel lever ikke op til billederne. Hvis man søger et hotel med en god badestrand skal man ikke vælge dette hotel.
Dara ligger meget centralt, tæt på shopping.

  • Overnattede: juli 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, lisetarp2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GMDaraSamui, General Manager hos Dara Samui Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. august 2016
Google Oversæt

Dear lisetarp2016

Thank you for choosing to stay with us.

I am sorry to hear you are disappointed with your stay with us. I am sure you were aware we have a 24-hour reception, we have staff at all our restaurants and poolbar where you have the opportunity to address your issues so we can take remedial action.

To readers of TripAdvisor, in the event there is something that you are unhappy about during your stay with us, please inform us so we will be given the opportunity to address the concern(s) you have and, very high probability you and your loved ones will have a memorable holiday. If you choose not to share your concern(s), then it is highly likely we cannot do anything and you remain unhappy.

Best regards.

Mark Suppiah
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. februar 2016

Det er anden gang min mand og jeg bor på Dara. Vi er meget tilfreds med alt.
Begge gange har vi boet i en villa. Meget flot indrettet.
Overalt har vi mødt stor gæstfrihed hos alt personalet på hotellet.
Kommer gerne igen.
Søren & Inge.

  • Overnattede: januar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Inge L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GMDaraSamui, General Manager hos Dara Samui Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. februar 2016
Google Oversæt

Dear Søren & Inge,

Thank you for sharing your stay with us on TripAdvisor.

My team and I are very happy to learn you are enjoying your stay and you like our villa very much. It is a pleasure to have you both back with us.

Best regards.

Mark Suppiah
General Manager


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. juli 2013

You must not miss this chance to stay in an excellent hotel and where the surroundings are keept in Thai-style. Very friendly staff and the service is very good. Cleaning is first class and the area around is also very clean. The hotel does also offer Thai-night which is on the beach with a big Thai buffet and also Thai-dance entertaining. Each night - if the weather allows - you can enjoy your dinner at the beach. The location of the hotel is also great. Right in town and still on the beach. So wonderful.
In danish - På dette hotel er der rigtig god service. Rengøring er i top, og der er ikke den ting, personalet ikke vil være behjælpelig med. Hotellet ligger godt - lige midt på hovedgaden og så direkte ud til stranden. Pool og strandområdet er holdt pænt og der kan fåes massage på stranden. Det er dejligt afslappende at være ved poolen - ikke støj og larm. Smukke omgivelser især. Husk at få en aften på stranden, hvor der bliver dækket romantisk op hver dag. Vores drenge på 6 og 9 synes det var sjovt at være der - de lokale tjenere havde endda tid til at spille lidt fodbold med dem.

  • Overnattede: juli 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Camilla H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juli 2012

Efter 4 dage på baan samui og en tur på phangan var vi 2 dage på dara , og hvor blev vi skuffet. Det lå i chaweng lige ud til gågaden med alt man havde brug for hvilket var perfekt , men stranden var virkelig dårlig , vi ville ikke i da der var fyldt med tang og småsten / krabber og andet . En dansk strand er bedre end den her . Ved baan samui var der fin strand med turkis vand og dejlig sandbund Og det ligger på samme strand ca 1 km fra dara . Ville ikke bo på dara igen på grund af stranden . Fin pool og god morgenmads buffet .

  • Overnattede: juni 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, mollyCph
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser