Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (707)
Filtrer anmeldelser
707 resultater
Medlemsvurdering
186
307
141
39
34
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
186
307
141
39
34
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 707 anmeldelser
Anmeldt d. 31. juli 2016

Hotellet ligger lige ned til stranden som er pæn og rengjort. Personalet er venlige og smilende. Til resortet er der også en pool. Husene ligger som i resten af byen meget tæt, så når man sidder på balkonen er naboens kompressor fra airconditionanlægget lige lovlig støjende.

Koh Samui er de senere år blevet kraftigt udbygget, og der er hoteller på stort set hele kyststrækningen. Den bedste strand er og bliver dog Saweng Beach, 24 Km fra færgelejet. I den nordlige del af Saweng Beach ligger lufthavnen, hvortil der flyves fra en række byer.

Hotellet tilbyder også bøffer af australsk kød, men kokken skulle overveje et kursus i tilberedningen !! En bøf af mørbrad skal eksempelvis pudses af inden den steges, og tjeneren bør også sikre sig om kunden ønsker den rød, medium eller "well done"

Værelsestip: Har i brug for 2 værelser, så er der flere af dem, hvor balkon kan åbnes.
  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Olaf l
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2016 fra mobile enheder

Vi er 2 voksne med 2 børn på 10 og 13 år.
Vi boede i en "poolside family cottage" med 2 separate soveværelser.
Beliggenheden var super god, helt ned til stranden.
Service og rengøring var rigtig god. Alle var søde og hjælpsomme.
Vi blev kørt øen rundt i 5 timer meget billigt og fik set alle de kendte steder, med privatchauffør. Det var en super tur.
Et godt hotel til fornuftig pris.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
Tak, Rikke M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. februar 2016 fra mobile enheder

Et ældre Hotel, vi boede i hovedbygningen værelse 607 med udsigt over vandet, funktionel badeværelse, gode senge og rengøringsniveau var i top, der er to rigtige gode liggestole på terrassen.
Hotellet er ikke for gangbesværede der er ingen elevator og en del trapper for at komme til vandet.
Stranden er ikke børnevenlig høje bølger og understrøm.
God pool og børnepool med liggestole.
Venlig personale.
Godt morgenmad med mange forskellige ting bl.a omelet, bacon, pølser og pålæg.

Overnattede: februar 2016, rejste med familie
Tak, Bagge1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. marts 2015

For 2. år i træk har vi boet på hotellet og er glad for det, bl.a. fordi det ligger i den stille ende af chaweng, der er ca 20 min gang til det mere støjende Chaweng.
Stranden er god, men ikke særlig bred, men fint for os, ligge stole er der nok af og i god stand.
Morgenmaden dækker fint vores behov og er ok ( hvad får man hjemme).
Personalet er flinke, behjælpelige og smilende.
Vi boede i C37, fin størrelse og en god terrase.
Et restaurant tip, Ninja, super god og billig, ligger 8 min gang fra Cove.
Kan absolut anbefales også fordi i den periode vi rejser (marts), er der ikke mange turister, men en god start på det danske forår!

  • Overnattede: marts 2015, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
2  Tak, John F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CWC-RM, Resort Manager hos Chaweng Cove Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. april 2015
Google Oversæt

Dear Guests (John F),

We would like to thank you for choosing Chaweng Cove Beach Resort as your accommodation choice during your visit to Koh Samui. Thank you for taking the time to provide a feedback on your stay.

I am glad to hear that you very happy and enjoy your stay and I hope that we will have the pleasure to welcome you back to Chaweng Cove Beach Resort during your next visit to Koh Samui.


Best regards,

Ms. Ananya Thongmook
Resort Manager
Chaweng Cove Beach Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. januar 2014

Dejligt sted og beliggenhed, men der bor alt for mange der skal benytte pool område og strandområdet så der mangler altid en stol eller et stad at lægge eller sætte sig. Rooms er af høj standard til prisen

  • Overnattede: august 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jens G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser