Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.041)
Filtrer anmeldelser
2.041 resultater
Medlemsvurdering
1.006
665
219
83
68
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.006
665
219
83
68
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.041 anmeldelser
Anmeldt 29. april 2018 fra mobile enheder

Vi boede her i 10 dage i marts april 2018 i en spa villa. Villaen var fin, men udeområdet ved villaen ikke så spændende.

Stranden er fin og revet gør den er super til mindre børn. Poolområder lidt trangt og midt på dagen overfyldt. Beliggenheden ved strand og by er super

Overnattede: april 2018, rejste med familie
Tak, karenkryger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denis M, General Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. april 2018
Google Oversæt

Dear karenkryger,

Greetings from sunny Koh Samui!

It was a pleasure having your company!

We are all very glad to read that you have had such a wonderful experience at The Chaweng Regent and we cannot thank you enough for sharing your valuable and positive comments with us and others!

We are looking forward to welcome you back, hopefully within the not too distant future!

Take care and be well!

Denis Martin
GGM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. februar 2018 fra mobile enheder

Fantastisk hotel med bedste beliggenhed direkte på stranden.... god restaurent og flotte værelser. Baren er lidt dyr iforhold til priserne i Thailand. Butikker og restauranter ligger lige ude foran hotellet...

Overnattede: februar 2018, rejste med familie
Tak, Peter S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denis M, General Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. februar 2018
Google Oversæt

Dear Peter S,

Greetings from sunny Koh Samui!

It was a pleasure having your company!

We are all very glad to read that you have had such a wonderful experience at The Chaweng Regent and we cannot thank you enough for sharing your valuable and positive comments with us and others!

We are looking forward to welcome you back, hopefully within the not too distant future!

Take care and be well!

Denis Martin
GGM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. januar 2017 fra mobile enheder

Boede her 3 dage i januar 2017.
Beliggenhed er perfekt - midt på Chaweng Beach og alligevel er er stille og roligt. 2 pools: en i haven og en ved stranden.
Dejlig morgenmad med havudsigt. Internettet er rimeligt. Venligt personale.

Overnattede: januar 2017, rejste som par
Tak, Louise K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CRBR_Management, General Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. februar 2017
Google Oversæt

Dear Lhun Louise K,

Greeting from Chaweng Regent Beach Resort - Koh Samui.

Thank you! We are delighted to have been the main factor of your successful holiday. It is a pleasure to hear of your satisfaction and be a part of something positive. We would be very happy to see you again and hope that it will be soon!

With regards
Denis Martin(Mr.)
Group General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. juli 2016

Jeg giver kun 3 til dette sted fordi der er meget støj om natten. Egentlig burde stedet have en bedre vurdering. Her er helt fantastisk om dagen stranden ligger på den ene side af hotellet, og byen på den anden side. Det er helt perfekt. Stranden er lækker, og der er super hyggeligt i byen.
Der er egentlig ret roligt, i området - men på grund af meget dårlig isolering går musikken fra den nærliggende Beach bar direkte ind - bum ,,, bum,,, bum,,, til mellem kl 2.30 og 3 om natten. De spiller faktisk ikke voldsomt højt - ganske stille og roligt - men det går direkte gennem vægge ....... Vi bor i en Beach front villa nr. 201. Hold jer væk fra værelserne omkring 201 til 206 - så vil jeg tro i slipper for uro om natten.
Stedet burde gøre noget mere ud af at skærme af for støjen - på de værelser der ligger op til Beach baren. Det er umuligt at få sovet før de lukker omkring kl. 02.30 :(

Ser vi boret fra støjen - så vil jeg give stedet 5 stjerner :)

Værelsestip: Hold jer væk fra værelserne omkring 201 til 206 - der er se meget larm fra Beach bar om natten....
  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Henriette A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Melati_Samui, General Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. august 2016
Google Oversæt

Dear Khun Henriette A,

Thank you very much for sharing your experience during your recent stay at Chaweng Regent Resort.

We are very disappointed that so many occurrences have been the cause of your discomfort during your stay with us. Action will be taken immediately for those causes which are within our means and precautions shall be put in place to prevent, avoid or at least lessen the effects for the ones outside our control.

Nevertheless, your feedback was shared with our team and will help us ensure such comments do not happen again. We look forward to the opportunity to welcome you back and exceed your expectations.

With Kind Regards,
Denis Martin
Group General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. juli 2016

Vores andre besøg her ,dejligt hotel med fantastisk have,venlig personale,rent og fint værelse og 2 fine poolområder,fin strand, men lavvandet så vil svømme så gå 5 minuter længre bort.Vi spiste buffe i strandrestaurengen og den var betydligt dårligare
en for to år siden.Men alt i alt et lækkert hotel.

  • Overnattede: juni 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Eva B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Melati_Samui, General Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. juli 2016
Google Oversæt

Dear Khun Eva B,

Thank you for taking the time to share your recent experience at Chaweng Regent Beach Resort.

The Team will be happy to know you enjoyed the gardens and friendly service you received during your stay.

We are delighted you enjoyed everything about the resort and look forward to welcoming you both in the near future.

Thanks again for your comments.

With Warmest Regards,
Denis Martin
Group General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser