Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækkert resort med god beliggenhed - venligt personale - meget støj fra resturant og beach bar om natten”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
Chaweng Regent Beach Resort
Vurderet som nr. 19 ud af 104 hoteller i Chaweng
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 13. juli 2016

Jeg giver kun 3 til dette sted fordi der er meget støj om natten. Egentlig burde stedet have en bedre vurdering. Her er helt fantastisk om dagen stranden ligger på den ene side af hotellet, og byen på den anden side. Det er helt perfekt. Stranden er lækker, og der er super hyggeligt i byen.
Der er egentlig ret roligt, i området - men på grund af meget dårlig isolering går musikken fra den nærliggende Beach bar direkte ind - bum ,,, bum,,, bum,,, til mellem kl 2.30 og 3 om natten. De spiller faktisk ikke voldsomt højt - ganske stille og roligt - men det går direkte gennem vægge ....... Vi bor i en Beach front villa nr. 201. Hold jer væk fra værelserne omkring 201 til 206 - så vil jeg tro i slipper for uro om natten.
Stedet burde gøre noget mere ud af at skærme af for støjen - på de værelser der ligger op til Beach baren. Det er umuligt at få sovet før de lukker omkring kl. 02.30 :(

Ser vi boret fra støjen - så vil jeg give stedet 5 stjerner :)

Værelsestip: Hold jer væk fra værelserne omkring 201 til 206 - der er se meget larm fra Beach bar om natten....
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Henriette A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Melati_Samui, General Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. august 2016
Google Oversæt

Dear Khun Henriette A,

Thank you very much for sharing your experience during your recent stay at Chaweng Regent Resort.

We are very disappointed that so many occurrences have been the cause of your discomfort during your stay with us. Action will be taken immediately for those causes which are within our means and precautions shall be put in place to prevent, avoid or at least lessen the effects for the ones outside our control.

Nevertheless, your feedback was shared with our team and will help us ensure such comments do not happen again. We look forward to the opportunity to welcome you back and exceed your expectations.

With Kind Regards,
Denis Martin
Group General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.896)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.896 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2016

Vores andre besøg her ,dejligt hotel med fantastisk have,venlig personale,rent og fint værelse og 2 fine poolområder,fin strand, men lavvandet så vil svømme så gå 5 minuter længre bort.Vi spiste buffe i strandrestaurengen og den var betydligt dårligare
en for to år siden.Men alt i alt et lækkert hotel.

  • Overnattede: Juni 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Eva B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Melati_Samui, General Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. juli 2016
Google Oversæt

Dear Khun Eva B,

Thank you for taking the time to share your recent experience at Chaweng Regent Beach Resort.

The Team will be happy to know you enjoyed the gardens and friendly service you received during your stay.

We are delighted you enjoyed everything about the resort and look forward to welcoming you both in the near future.

Thanks again for your comments.

With Warmest Regards,
Denis Martin
Group General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. juli 2015

Hotellet er fint, gode værelser.
Poolområdet er fint, og morgenmad rigtig god.
Desværre ligger hotellet ikke ved en god strand. Det er ikke muligt at bade fra hotellet - det ligger inde i en dæmning hvor der er lavvandet og sten. Det syntes jeg trækker meget ned.
Wifi var ofte nede.
Bymæssigt kan det ikke ligge bedre, direkte på hovedgaden.

  • Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
3  Tak, My1111
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denis M, Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. maj 2017
Google Oversæt

Thank you very much for taking the time reviewing your recent stay with us and we appreciate you sharing your extremely valuable comments with us and others!

It was indeed a great pleasure to have your company and we shall be looking forward to welcome you soon back the The Melati!!

Sincerely,

Denis Martin
GGM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. januar 2015

Vi blev budt velkommen af tre fra hotellet, hurtigt fik vi anvist vores værelse, det var utrolig lækkert og stort og air con virkede ubeklageligt.
Der har på intet tidspunkt været noget vi kunne klage over, værelset blev gjort lækkert rent og friske blomster blev lagt på sengen.
Det er et stort plus at de har to pool områder.
Morgenmads buffeten med omelet station er intet mindre end fantastisk og et stort plus at morgenmaden (restaurant Chom talay) ligger helt ud til stranden.
Det kan helt bestemt anbefales og vi vil utrolig gerne tilbage.

Overnattede: Januar 2015, rejste som par
1  Tak, lhao
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denis M, Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. maj 2017
Google Oversæt

Thank you very much for taking the time reviewing your recent stay with us and we appreciate you sharing your extremely valuable comments with us and others!

It was indeed a great pleasure to have your company and we shall be looking forward to welcome you soon back the The Melati!!

Sincerely,

Denis Martin
GGM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. juli 2014

En grøn oase midt i centrum,lækkert hotel som har alt.
Superservice fra venlig og smilende personale,2 fine poolområder,dejlig strand,
fitnesslokal med det hele,lækker morgenmad og dejlig restaurant lige på stranden,
fast at dette hotel ligger midt i Cheweng er her stille om natten.
Tak for en riktigt god oplevelse ,vi vil återvender gerne . :o)

  • Overnattede: Juni 2014, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Eva B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denis M, Manager hos Chaweng Regent Beach Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. maj 2017
Google Oversæt

Thank you very much for taking the time reviewing your recent stay with us and we appreciate you sharing your extremely valuable comments with us and others!

It was indeed a great pleasure to have your company and we shall be looking forward to welcome you soon back the The Melati!!

Sincerely,

Denis Martin
GGM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Chaweng
0,6 km væk
Amari Koh Samui
Amari Koh Samui
Nr. 9 af 104 i Chaweng
2.574 anmeldelser
1,2 km væk
OZO Chaweng Samui
OZO Chaweng Samui
Nr. 10 af 104 i Chaweng
1.937 anmeldelser
1,8 km væk
Centara Grand Beach Resort Samui
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,3 km væk
Buri Rasa Village Samui
1,4 km væk
Banana Fan Sea Resort
Banana Fan Sea Resort
Nr. 5 af 104 i Chaweng
1.499 anmeldelser
0,2 km væk
Muang Samui Spa Resort
Muang Samui Spa Resort
Nr. 3 af 104 i Chaweng
919 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Chaweng Regent Beach Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Chaweng Regent Beach Resort

Adresse: 155/4 | Chaweng Beach, Chaweng, Bophut, Koh Samui 84320, Thailand
Beliggenhed: Thailand > Surat Thani Province > Koh Samui > Bophut > Chaweng
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 11 romantisk hotel i Chaweng
Nr. 14 spahotel i Chaweng
Nr. 16 luksushotel i Chaweng
Nr. 17 familiehotel i Chaweng
Nr. 18 hotel ved stranden i Chaweng
Prisområde: 853 kr.-2.162 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4,5 stjerner — Chaweng Regent Beach Resort 4.5*
Antal værelser: 155
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Chaweng Regent Beach Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Chaweng Regent Beach Hotel Chaweng
Regent Koh Samui

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering