Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.663)
Filtrer anmeldelser
1.663 resultater
Medlemsvurdering
829
547
177
69
41
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
829
547
177
69
41
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.663 anmeldelser
Anmeldt d. 24. september 2016

Hotellet havde dejlige værelser, skøn udsigt samt strand, sødt personale og lækker morgenbuffet. Ligger tæt på restauranter og aktivt natteliv. Havde nogle fantastiske dage på hotellet med min familie.

Overnattede: september 2016, rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 705lottep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Impiana S, General Manager hos Impiana Resort Chaweng Noi, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. september 2016
Google Oversæt

Dear 705littep,

Thank you for taking the time to post your review on your visited at Impiana Resort Chaweng Noi Koh Samui. We are really grateful to read your message and receive your positive feedback.

We are so glad that you had satisfied with our services and facility "The hotel had lovely rooms, beautiful view and beach, sweet staff and delicious breakfast buffet. Located close to restaurants and active nightlife. Had some great days at the hotel with my family."

Your compliment will be forwarded to all staffs that made you had a memorable time.

Please feel free to contact me or Mrs. Juthamas Sawangrat Our Guest Experience Manager should you require any assistance in your next visit.

Best regards,
David Xavier Mr.
General Manager
Impiana Resort Chaweng Noi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. august 2016

Slidte værelser, og rengøring er ikke i top. Der var meget trafikstøj og hotellet lå langt fra centrum. Det var fint at der var en shuttle, men den kørte kun 3 gange dagligt og det var blandt andet kl.17.00. Hvilet er alt for tideligt, hvis man skal spise i byen.

Overnattede: august 2016, rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Henriette O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Impiana S, Guest Experience Manager hos Impiana Resort Chaweng Noi, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. august 2016
Google Oversæt

Dear Henriette O,

Thank you for taking the time to post your review on your visited at Impiana Resort Chaweng Noi Koh Samui. We are really grateful to read your message and receive your positive and improve feedback.

Kindly explain to you about "the hotel was far from the center" our hotel description was mention full details about hotel location about 10 minutes to the center.
Because, the customers who choose us need to faraway from busy area Ext, night club, beach party and airplane. In the same time, we have been provide free shuttle bus 3 times a day for customers (11 am, 2 and 5 pm).
In case you need to go out late for dinner, you can find local taxi in front of the hotel that standby all night.

We apologize for the unfortunate experience about our location. However, we are recommend you to stay the hotel in the center to avoid a similar kind of occurrence in the future.

Hopefully, you're understand and thank you very much for stayed with us.

Best Regards,
Juthamas Sawangrat Mrs.
Guest Experience Manager
Impiana Resort Chaweng Noi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2016 fra mobile enheder

Hotellet har alt det vi søgte for 5 overnatninger, nemlig en god børnestrand, ok pool og følelsen af ikke at være overrendt. Samtidig er der kort til indkøb og restauranter. Vi er ret sikre på at når vi kommer til øen igen, så bliver impiana besøgt igen, primært pga den fantastiske strand

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
Tak, Jesper Birk Ø
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Impiana S, General Manager hos Impiana Resort Chaweng Noi, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. august 2016
Google Oversæt

Dear Jesper Birk,

Thank you for taking the time to post your review on your visited at Impiana Resort Chaweng Noi Koh Samui. We are really grateful to read your message and receive your positive feedback.

We are so glad that you had satisfied with our facility and hotel.

Your compliment will be forwarded to all staffs that made you had a memorable time.

Please feel free to contact me or Mrs. Juthamas Sawangrat Our Guest Experience Manager should you require any assistance in your next visit.

Best regards,
David Xavier Mr.
General Manager
Impiana Resort Chaweng Noi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. juli 2016 fra mobile enheder

Hotellet har en god strand og personalet er generelt meget venlige. Maden er god og varieret.
Fik en rigtig dårlig oplevelse af hotellet, da vi først fik et meget dårligt værelse lige op til en masse maskiner der larmede højt samt stank der af kloak. Da vi klagede til hotellet, lød det ikke som om det kom bag på dem, de kom og satte en skål op med røgelse, så nu stank der både af kloak og røgelse. Efter 2 overnatninger fik vi et nyt værelse, der var også her en masse larm, da hotellet ligger lige op af en meget trafikeret vej. Der er solstole på hotellet men de står meget tæt.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
1  Tak, Peter H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juli 2016 fra mobile enheder

Hotellet har en god strand og personalet er generelt meget venlige. Maden er god og varieret.
Fik en rigtig dårlig oplevelse af hotellet, da vi først fik et meget dårligt værelse lige op til en masse maskiner der larmede højt samt stank der af kloak. Da vi klagede til hotellet, lød det ikke som om det kom bag på dem, de kom og satte en skål op med røgelse, så nu stank der både af kloak og røgelse. Efter 2 overnatninger fik vi et nyt værelse, der var også her en masse larm, da hotellet ligger lige op af en meget trafikeret vej. Der er solstole på hotellet men de står meget tæt.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
1  Tak, Peter H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Impiana S, Guest Experience Manager hos Impiana Resort Chaweng Noi, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. juli 2016
Google Oversæt

Dear Peter H,

Thank you for taking the time to post your review on your visited at Impiana Resort Chaweng Noi Koh Samui. We are really grateful to read your message and receive your positive and improvement feedback.

We are so glad that you had satisfied with The hotel has a good beach and the staff are generally very friendly.

We apologize for the unfortunate experience about the room. We have been fix the smell that you were mention. Thank you very much again for your kindness inform.

For another issue of noise, as your reservation have been book for superior room locate near by the lobby and parking. We are highly recommend you to book high category as Superior seaside, cottage or deluxe room to avoid the noise during stay.

Please feel free to contact me anytime, should you require any assistance in your next visit.

Best regards,
Juthamas Sawangrat Mrs.
Guest experience Manager
Impiana Resort Chaweng Noi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser