Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God italiensk mad...”
Anmeldelse af Prego Italian Restaurant

Prego Italian Restaurant
nr. 33 af 252 Restauranter i Chaweng
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Særlige lejligheder, Familier med børn, Forretningsmøder, Store grupper
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Morgenmad, Frokost, Levering, Reservationer
Anmeldt 21. februar 2018 fra mobile enheder

Flot restaurent og høflig betjening... Deres pizza fra stenovn er virkelig gode... Deres drikkevarer som almindelig vand er meget dyre.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, P7463LNpeters
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.224)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 2.225 anmeldelser

Anmeldt 14. september 2017 fra mobile enheder

Vi smagte på selvbyggede pizza og en go gang spaghetti bolognese. Begge retter var smagsfulde og smagte af Italien
Stor ros til den gode service og de dejlige Aircondition lokaler

Dato for besøg: september 2017
Tak, Rall89
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2017 fra mobile enheder

Efter vi har fundet gode anmeldelser på TripAdvisor tog vi derhen. Vi bestilte hver en pizza (vi var to personer).
Da jeg fik pizzaen som jeg havde bestilt som byg-selv-pizza ender jeg med at få en pizza med et insekt kravlede op fra pizzaens bund samt et andet insekt der lå død ved enden af pizzaen!
En meget ubehagelig og kvalmende syn. Vi forlod stedet selvom de tilbød at lave en ny.
Der er noget i restaurants hygiejne som ikke holder! Dårlig oplevelse.

Dato for besøg: juni 2017
Tak, Massarmimi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. marts 2017

Ikke så meget andet at sige end dejlig mad og god betjening. Kan klart anbefales. Der er ingen udsigt men det betaler man derfor heller ikke for

Dato for besøg: marts 2017
Tak, Kasper J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2017 fra mobile enheder

Vi fik lam og tun og det smagte rigtig godt. Som vi siger i Danmark: lidt men godt.
Betjeningen var dog svingende.
De fleste fik små håndklæder til at tørre Fingrende i inden maden, det gjorde vi ikke. Da vi bestilte et extra glas rødvin, tog det mere end 10 minutter og resten af maden blev kold. Chefen gik rundt og spurte om maden smagte.
Han kom ikke hen til vores bord.
Og det til trods for at maden er i den dyre ende.

Dato for besøg: februar 2017
Tak, godmadnu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Prego Italian Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Prego Italian Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering