Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aie aie, mon dos ”
Anmeldelse af Hotel L'Esperance

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hotel L'Esperance
Vurderet som nr. 3 ud af 3 B&B'er/kroer i La Forêt-Fouesnant
Anmeldt 23. juni 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste alene
1  Tak, TomSandrine
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 13 anmeldelser

Anmeldt 5. maj 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Tatidan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016
Tak, Jacou69160
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Privilégier les chambres donnant sur la baie pour plus de cachet.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2015, rejste alene
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Raphaelle57
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2015, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Maxcha G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
411hotelesp, Propriétaire hos Hotel L'Esperance, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juli 2016
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i La Forêt-Fouesnant
0,3 km væk
Aux Cerisiers
Aux Cerisiers
Nr. 2 af 3 i La Forêt-Fouesnant
23 anmeldelser
1,3 km væk
Manoir du Stang
Manoir du Stang
Nr. 1 af 3 i La Forêt-Fouesnant
59 anmeldelser
1,4 km væk
Camping Keranterec
Camping Keranterec
Nr. 2 af 8 i La Forêt-Fouesnant
160 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,4 km væk
Camping du Manoir de Penn ar Ster
Camping du Manoir de Penn ar Ste...
Nr. 5 af 8 i La Forêt-Fouesnant
14 anmeldelser
0,6 km væk
Hotel du Port
Hotel du Port
Nr. 2 af 3 i La Forêt-Fouesnant
38 anmeldelser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel L'Esperance? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel L'Esperance

Adresse: Place de L'Eglise, 29940 La Forêt-Fouesnant, Frankrig
Beliggenhed: Frankrig > Brittany > Finistere > La Forêt-Fouesnant
Faciliteter:
Bar/lounge Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted)
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 3 B&B'er / kroer i La Forêt-Fouesnant
Prisområde: 449 kr.-462 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 9
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com og Priceline, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel L'Esperance. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering