“Fantastisk vært, mad, beliggenhed og service”
Anmeldelse af Sunset

Sunset
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 0 kr. - 112 kr.
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken, Smuk udsigt
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 8. oktober 2023 fra mobile enheder

Fantastisk beliggenhed og restaurant med udsigt over havet.
Har alt det tradtionelle på kortet og laver mad i rigtig god kvalitet.
En fantastisk vært der taler flydende dansk og gør noget ekstra ud af, at hans gæster skal have en rigtig god aften og oplevelse.
Er sted man gerne kommer igen aften efter aften.
Klart en anbefaling herfra ☀️

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, m_dyrehave
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 26. september 2023

Spiste her 3 gang på vores ferie. Rigtig god mad hver gang og der var altid en god stemning og betjening. Chefen taler dansk og er meget venlig. Du sidder med en rigtig god udsigt ud over havet og er det om aftenen er chancen for en fantastisk kik til solnedgangen. Kan klart anbefale dette sted.

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, Jimmi22
Anmeldt 21. juli 2023 fra mobile enheder

Dejlig originalt græsk mad . Venlig og imødekommende personale. Fint udvalg både af klassiske græske retter og et europæisk islæt. Lækker og forførende udsigt

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Happiness51042999899
Anmeldt 17. oktober 2022 fra mobile enheder

Mega lækker mad, god service med sødt og imødekommende personale og en flot udsigt over havet og solnedgangen. Stor anbefaling!

Dato for besøg: oktober 2022
Tak, Mathilde B
Anmeldt 12. august 2022

Virkelig god og velsmagende græsk mad og god betjening - dejlig udsigt , vil klar anbefale Sunset Plomari

Dato for besøg: august 2022
Tak, 897marianneo

Rejsende, der kiggede på Sunset, kiggede også på

Har du været i Sunset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering