Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Connie B

Julefrokost med musik og dans

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. dec. 2019fra mobile enheder
Absolut lækker mad, flot serveret.
Smagen var i top.
Værtskabet var fremragende.
Skøn musik Dj. Vi dansede hele natten.
Overnatningen var i top, skønne værelser.
Morgen buffet var skøn.
Skønne landlige omgivelser.
Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Værelse 2, tæt på badeværelse og lidt tilbagetrukket fra vejen.
  • Agoda.com
  • Vio.com
6.8 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
Gratis wi-fi
Gratis parkering
    7.4 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
      0.8 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
      Living room
        0.9 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
        • Priceline
        • Agoda.com
        1.9 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
        Gratis wi-fi
        Gratis parkering
        Day
          7.4 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
          Gratis parkering
          Bar/lounge
          • Hotels.com
          • Expedia.com
            1.095 kr.
          • eDreams
          0.0 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
          Gratis wi-fi
          Gratis parkering
          Flot træ.
          1.150 kr.
          Refusionsberettiget
          Forudbetaling er ikke nødvendig
          • Booking.com
          • Hotels.com
          • Priceline
          10.4 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
          Gratis wi-fi
          Gratis parkering
          925 kr.
          Refusionsberettiget
          Forudbetaling er ikke nødvendig
          • Booking.com
          • Hotels.com
          • Expedia.com
            925 kr.
          10.8 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
          Gratis wi-fi
          Gratis parkering
          Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
          17.0 km fra MejeriGaarden Bed & Breakfast
          Gratis wi-fi
          Gratis parkering
          Vis flere hoteller i Gedser
          Anmeldelser (111)
          Filtrer anmeldelser
          112 resultater
          Medlemsvurdering
          101
          4
          1
          3
          3
          Type rejsende
          Tidspunkt på året
          SprogAlle sprog
          Flere sprog
          Medlemsvurdering
          101
          4
          1
          3
          3
          Se, hvad de rejsende siger:
          Valgte filtre
          Filtre
          Opdaterer listen...
          32-37 af 112 anmeldelser
          Anmeldt d. 24. november 2019

          Endnu en dejlig oplevelse med fantastisk mad og betjening 👍
          Hyggelige omgivelser og dejlig stemning i havestuen med udsigt til haven
          Veltilberedt og serveret 👍
          Vi kommer som altid igen også i 2020 👍

          Dato for ophold: november 2019
          Rejsetype: Rejste som par
          Tak, BentK_12
          Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
          Anmeldt d. 24. november 2019

          Vi har haft den dejligste aften med lækkert mad og vine på mejerigården. Der er så ubeskriveligt hyggelig og romantisk. Det går helt ind i ❤️ Bliver hentet på vores adresse og bliver kørt tilbage, så masser af mulighed for at smage dejlige vine til maden 😀 servicen er helt i top👍

          Dato for ophold: november 2019
          Rejsetype: Rejste med familie
          1  Tak, Bettina Kjær R
          Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
          Anmeldt d. 10. november 2019 fra mobile enheder

          Meget charmerende sted. Betjening i top, og maden fantastisk. Skal prøves.
          5 retter med vinmenu, god forklaring om vine og mad, kombineret med hyggelig atmosfære, gjorde det til en stor oplevelse.
          Indretningen smagfuld og i en pause fik vi en rundvisning i festlokalet - Hestestalden - perfekt til en stor fest.

          Dato for ophold: november 2019
          Tak, JeppeS117
          Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
          Anmeldt d. 9. november 2019

          Alle udtrykte tilfredshed med maden, serveringen og lokalerne.Vi fik både koldt (3 slags sild,fiskefilet, roastbeef m.m.)og varmt (tarteletter, leverpostej og svinekæber), 3 slags ost, kaffe og te m.kage samt risalamande Giveren (fødselaren) udtrykte stor tilfreds med indhold og pris. og velegnet sovende gæster.

          Dato for ophold: november 2019
          Tak, niels49
          Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
          Anmeldt d. 16. oktober 2019

          Uden reservation tropper jeg og fam. på gammeldags manér op på stedet, og der er både bord i restauranten og et udvalg af værelser til os. Må sige, at det vidner om overskud og servicemindedhed, når der midt i dén travlhed der var i restauranten var tid og ro til at hale de ting op af hatten, når vi sådan “kom brasende” (tænk, at det kan man endnu).
          Det er lidt som et landhotel, og der er billeder af stedet og øvrige beskrivelser af værelserne her i TA.
          Der er smukt på egnen i det sydlige Falster, og der er MØRKT om natten (jeg ta’r stjernekikkerten med næste gang). Og der er så stille om natten, blot en ugle der hyler lidt, men det er også del af den landlige charme derude. Og SÅ godt, at der ikke er TV på værelserne. Der er velfungerende wifi, så éns skærmafhængighed kan stadig få et fix...
          Og morgenmaden er i særdeles god kvalitet, solide rundstykker, perfekt bacon i bare lidt tykkere skiver, end det køledisken i dagligvarebutikken byder på, og der mangler ikke noget!
          Indehaverne er hvad man i gamle dage ville kalde “godtfolk”, venlige og knokler for at tilbyde både mad og husly i særklasse døgnet rundt, og det hele serveret i behagelig atmosfære med tid til at sludre.
          Vi glæder os til at komme igen en dag!

          Dato for ophold: oktober 2019
            • Værelser
            • Renlighed
            • Service
          Tak, Bjorn C
          Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
          Se flere anmeldelser