“Et besøg værd”
Anmeldelse af Restaurant Bramgåsen

Restaurant Bramgåsen
Prisklasse: 175 kr. - 365 kr.
Beskrivelse: Nyt nordisk køkken ved den smukke Gedser marina, med udsigt over havn og hav. Med fokus på årstidens grønt skifter vores menu hver måned og giver en ny oplevelse fra det nordiske køkken.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 14. juli 2023 fra mobile enheder

En god oplevelse i Gedser

Vi var i sommerhus i Marielyst og trængte til en god madoplevelse. Ved et tilfælde fandt vi denne restaurant på lystbådehavnen i Gedser.

Det var dejlig mad og god betjening og en skøn beliggenhed

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Scenic03189285945
Lea Friedstrup Lind, Ejer hos Restaurant Bramgåsen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juli 2023

Mange tak . Lige hvad vi havde håbet i ville sige 😃

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Sprog

Anmeldt 10. juli 2023 fra mobile enheder

Top Service
Virkelig dejlig beliggenhed - den yngre mandlige tjener var super nærværende personlig service med styr på det hele ligefra godt kendskab til vinene - god præsentation af retterne.

Dato for besøg: juli 2023
1  Tak, MejeriGaardenCOM

😁 tusind tak!

Anmeldt 16. august 2024

Dato for besøg: august 2024
    • Stemning
    • Mad
Lea Friedstrup Lind, Ejer hos Restaurant Bramgåsen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. august 2024

Rejsende, der kiggede på Restaurant Bramgåsen, kiggede også på

Har du været i Restaurant Bramgåsen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering