“Lækkert mikrobryggeri ”
Anmeldelse af Købmandsgården

Købmandsgården
Prisklasse: 89 kr. - 250 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 26. april 2024 fra mobile enheder

Hyggeligt lille bryggeri i Danmarks sydligste by. Der bliver brygget 7 forskellige slags øl. Dertil kan man få serveret et godt og billigt måltid mad. Kig på Facebook eller deres hjemmeside for åbningstider.

Dato for besøg: april 2024
Tak, tommyj895
Sprog

Anmeldt 1. august 2023 fra mobile enheder

Super betjening, veltilberedt mad (vi spiste et meget lækkert stjerneskud), gode toiletforhold.
En meget bedre oplevelse, end det ydre måske lige viser.

Dato for besøg: august 2023
Tak, lottet820
Anmeldt 26. juli 2023 fra mobile enheder

Vi stoppede tilfældigt forbi og fik en rigtig lækker frokost. Betjeningen var venlig og god og maden super lækker.
God atmosfære og stemning og lege muligheder for børnene

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Rasmus S
Anmeldt 18. august 2022

Jeg og min familie var på ferie i Marielyst og skulle opleve Gedser
Vi blev alle godt sultne efter en lang gåtur og valgte så Købmandsgården, og der var så hyggeligt meget god stemning, meget høflig betjening og maden var meget lækker 3 af os fik Stjerneskud, 1 fik Pariserbøf og så havde vi et lille barn med og der blev lavet den lækreste ret bestående af Fiskefilet, kartofler masser af grøntsagsstave

Så kan varmt anbefale et besøg hos Købmandsgården

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Lise P

Rejsende, der kiggede på Købmandsgården, kiggede også på

Har du været i Købmandsgården? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering