Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk aften”
Anmeldelse af Restaurant MejeriGaarden

Restaurant MejeriGaarden
Reservér bord
2
lør. 15/8
20:00
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 112 $ - 532 $
Beskrivelse: Restaurant MejeriGaarden ligger idyllisk kun 8 kilometer fra det sydligste punkt i Skandinavien. Vi byder på fantastisk mad, den bedste service og sidste men ikke mindst de bedste omgivelser for en god middag hvor hygge og forkælelse er i højsædet.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Restaurant MejeriGaarden ligger idyllisk kun 8 kilometer fra det sydligste punkt i Skandinavien. Vi byder på fantastisk mad, den bedste service og sidste men ikke mindst de bedste omgivelser for en god middag hvor hygge og forkælelse er i højsædet.
Anmeldt 1. juli 2020

Fantastiske omgivelser - utrolig lækkert og unikt sted. En skøn oplevelse med formidabel betjening og lækker mad.
Thomas og Helle

Dato for besøg: juli 2020
Tak, HelleJyderup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (133)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

32-36 af 135 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2020 fra mobile enheder

Vi nød en rigtig dejlig middag på Mejerigaarden som led i den ekstraordinære Dining Week. Der er en utrolig behagelig stemning på restauranten, en flot indretning, god og hurtig betjening, samt ikke mindst rigtig god og velsmagende mad. Så vi nød maden og aftenen i fulde drag. Vi kommer igen og var glade for at se de mange gæster på restauranten. Men selvom der var helt fuld og tjenerne havde travlt, var tjenerne hurtige og meget opmærksomme.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Lene M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 fra mobile enheder

Fortræffelig meny på Dining Week
Vi fik en udsøgt behandling med bord med afstand, da vi havde brug for særligt hensyn og Michael udviste stor omsorg for vores situation!
Vi takker for god behandling og vender som altid tilbage

Dato for besøg: juni 2020
Tak, BentK_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 fra mobile enheder

Rigtig lækre omgivelser og fed indretning!
Det kunne være rigtig god sted med den rigtige ånd!
Men hold kæft en elendig service og elendig mad til overklasse priser.
Vi ankom kl 18:00 og blev henvist til et bord, intet valg.
De andre gæster blev spurgt om hvor de ønskede at sidde.

Jeg bestilte Moules Frites som den eneste ret til at starte med da det var en hovedret. Jeg tænkte at jeg nok ville blive mæt.
De er også meget nærige med brød.
Der var intet som stemte overens med menukortet.
Den hovedret med blåmuslinger havde den samme størrelse som en forret som den ene fra selskabet startede med.

Jeg bad om dessert kortet men fik at vide fra den kvindelig tjener at det kunne hun fortælle mig.
Jeg mistede totalt appetitten. Og ønskede ikke noget mere.

Alt i alt en elendig oplevelse!

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Exploration75558
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MejeriGaarden, Ejer hos Restaurant MejeriGaarden, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juni 2020

Kære Exploration75558 - Med viljen til sejr

Med den rette ånd og lysten til at ville lykkes når man langt - det var det vi prøvede med jer på en meget travl aften hvor I absolut IKKE ønskede at være på en realistisk bølgelængde med os :-) Vores menukort er en skildring af vores retter - men ting kan jo fortolkes på mange måder.

Tak for besøget

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. juni 2020

Vi var på Mejerigaarden for første gang - men bestemt ikke sidste. Et helt fantastisk sted ude på landet. Smukke bygninger og indretningen er bare helt sublim.
Og maden var helt i top
Mejerigaarden er absolut et sted, der er værd at køre efter.
Og nu har de ovenikøbet anskaffet en shuttlebus, så man kan blive hentet og bragt fra f.eks. sommerhusområderne ved Marienlyst.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lisbet4000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant MejeriGaarden, kiggede også på

Nykøbing Falster, Falster
Marielyst, Væggerløse
 
Nykøbing Falster, Falster
 

Har du været i Restaurant MejeriGaarden? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering