En dejlig oplevelse og er et genbesøg værd. sjovt at fuglene kommer så tæt på publikum, og... læs mere
Herlig dag hos dem. At blive (næsten) skidt på med en 1 meter stråle af en russisk steppeørn var/er kuriosum vi ikke havde regnet med - ok - vi blev råbt op via højtalerne og nåede lige akkurat at fjerne os. Godt set!. Super Show. Vi vender tilbage..
Hilsen Karin og Johnny
Fantastisk at komme så tæt på fuglene og opleve deres teknik og kræfter på helt tæt hold. Super informativt show, og muligheden for at holde en fugl på armen efterfølgende
Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Og det gjorde det hele ekstra fantastisk at jeg endte med at holde den smukke ørn og den ene ugle.
Jeres falkonere har en helt fantastisk måde at gøre det hele spændende og sjovt - men samtidig med respekt for de smukke skabninger.
Når jeg engang flytter til Samsø - så vil jeg henvise alle der besøger mig, til at besøge jeres smukke sted.
Prisen er helt fair, og det man giver for at hilde en fugl går ubeskårent til stedet - elsker det!
Louise og Emil var fantastiske sammen med Fuglene❤️, konen fik sit livs oplevelse da hun fløj med den Hvidhovedet ørn . Tak for jeres måde at være på
Falkecenter Samsø lavede et fantastisk show på vores friskole, hvor de lavede en fremragende formidling for både børn og voksne. Og så fik vi lov at se de imponerende fugle flyve med høj hastighed lige hen over hovedet på os! En fantastisk oplevelse, som vi sent vil glemme!
Super oplevelse, stedet er helt klart et besøg værd.
Flot flot flyveopvisning og indimellem kom fuglene så tæt på, at man kunne mærke vingesuset, fedt fedt. God speak med en frisk facon
Venligt personale som hjalp mig som kørestolsbruger.
Tak for en rigtig god oplevelse