Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
En labyrint med et fedt koncept

Udover det nok er skandinaviens største labyrint, så har de også et super fedt koncept med at man... læs mere

Anmeldt d. 19. august 2021
mathiasl316
,
Næstved, Danmark
fra mobile enheder
Hyggeligt og sjovt

Super hyggeligt og godt lavet. Vi har været der flere gange med børn i forskellige aldre. Altid... læs mere

Anmeldt d. 29. juli 2021
Simon W
fra mobile enheder
Læs alle 94 anmeldelser
  
Anmeldelser (94)
Filtrer anmeldelser
94 resultater
Medlemsvurdering
64
26
0
0
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
64
26
0
0
4
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 94 anmeldelser
Anmeldt d. 29. juli 2021 fra mobile enheder

Super hyggeligt og godt lavet. Vi har været der flere gange med børn i forskellige aldre. Altid stille og roligt og en succes..!

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, Simon W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juli 2021 fra mobile enheder

Virkelig gennemført familie-tur i en skøn skov. Det er godt gennemtænkt med sjove spørgsmål så man finder den rette vej.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, hovard69
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. juli 2021 fra mobile enheder

Vi havde en hyggelig tur i labyrinten. Det var sjovt, men ikke svært at finde igennem.

Er lille tip: Sørg for at vælge et andet mål end de der går lige foran, da man ellers ender med at følge efter dem.

Dato for oplevelse: juni 2021
1  Tak, jacobbenand
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. juli 2021 fra mobile enheder

En kæmpe labyrint som er nem at fare vild i. Måden man finder rundt, er ved at svare på nogle spørgsmål, som afgør om du skal gå til venstre eller højre. Der er mange kategorier af spørgsmål til både børn og voksne.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, ClaesJ82
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. juli 2021

Sjovt koncept med spørgsmål undervejs. Vi - mor, far, teenage-søn - hyggede os og på trods af god stedsans hos os mistede vi fuldstændig fornemmelsen for hvad der var ind og ud.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, LoneK770
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser