Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vadstrup 1771 Galleri
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Dejlig værtspar i hyggelige omgivelser

Vi havde to dejlige overnatninger i forbindelse med deltagelse i Samsø Kammermusik Festival. Vi... læs mere

Anmeldt d. 15. maj 2018
Benny J
,
Silkeborg, Danmark
100% idyl og dejlig mad

Vi havde fået anbefalet stedet i rosende vendinger og besøgte det til frokost. Fantastisk flotte og... læs mere

Anmeldt d. 22. juni 2017
hjelmh
,
Helsingør, Danmark
Læs alle 5 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Anmeldelser (5)
Filtrer anmeldelser
5 resultater
Medlemsvurdering
2
3
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
2
3
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 15. maj 2018

Vi havde to dejlige overnatninger i forbindelse med deltagelse i Samsø Kammermusik Festival. Vi benyttede naturligvis også muligheden for at se spændende kunst i Galleriet.

Dato for oplevelse: maj 2018
Tak, Benny J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 22. juni 2017

Vi havde fået anbefalet stedet i rosende vendinger og besøgte det til frokost. Fantastisk flotte og hyggelige omgivelser - bindingsværk og roser. Vi sad udenfor på terrassen i haven. Vi fik en dejlig salat og en sandwich lavet fra bunden, dertil to spændende øl. På stedet findes endvidere et lille galleri og salg af keramikting. Tror dette sted er det nærmeste man kommer indbegrebet af Samsø.

Dato for oplevelse: juni 2017
Tak, hjelmh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 26. september 2016

Gammel hoved under Brattingsborg. Fantastiske bygninger placeret i smukt kulturlandskab. Udsigten fra restauranten er fantastisk, også fra haven, hvor der også er servering. Maden er italiensk inspireret, med lokale råvarer, og der serveres et pragtfuld grovbrød til, hjemmebagt. Ved siden af restauranter sælges forskellige selvlavede produkter, f.eks. kvædesirup, syltetøj o.m.a.
Samtidig er der forskellige kunstudstillinger.

Dato for oplevelse: maj 2016
Tak, bjorn_nielsen46
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. august 2017
Google Oversæt

Dato for oplevelse: august 2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser